Jump to content
Ieškoti
  • Daugiau nustatymų...
Rasti rezultatus, kurie...
Rasti rezultatus...

Las-Venturas.LT | 0.3.7 klientas

Prisijungę žaidėjai: 5 / 200

Versija: LV 7.7.7


Eimis_Sultan

Išrinktas Ginklų Prekeivių vadovas

Rekomenduoti pranešimai

Sveiki, turime naują GP direktorių. Kadangi atsisakė buvęs direktorius Oskis_Nike, dėl laiko stokos. Tad naujasis vadovas įvykdys keliamus kriterijus, nenusižengiant taisyklėmis. Šį kartą ieškojau vadovo, kuris yra neutralaus būdo, kad nevyktų sajunginiai susibūrimai su mafija, nes viena mafija lieka už borto, dėl ginklų blokados. Radau 8 atsakymus į direktoriaus postą.

 

Kandidatai

 

James_Sorreno - naujas veidas, niekam nematytas ir nežinomas. Stebėjimo metu dirbai mediku, tad ir šio darbo patirties turi daugiausiai, turi ir nedidelį GP xp skaičių. Laiškas parašytas kokybiškai, visi keliami reikalavimai puikiai įvykdyti. Problemų dėl tavęs nekilo, ramiai laukei ir sulaukei, tad tau, kaip naujam veidui šis pasiekimas yra tikrai didelis pasiekimas, bet Vidmantas šiuo metu labiausiai yra atitinkantis man tinkamiausiam GP direktoriaus pareigose. Sveikinu su 2 vieta

 

Vidmas_Canse - visiems serverio žaidėjams puikiai žinomas, kaip VIP narių prižiūrėtojas. Kilo abejonė dėl tavęs, nes aktyvumas tavo šokinėjantis, bet gaunant pareigas aktyvumo kriterijus visada įvykdai. Laiškas taip pat aprašytas kokybiškai, viskas kas yra reikalaujama - nurodoma. Nerašai bet ko, kad tik ilgesnį laišką parašytum (todėl pildantieji taip ir klysta). Tad šiuo metu esi labiausiai atitinkantis mano keliamus reikalavimus ir sveikinu direktoriaus postu.

 

Naujasis GP direktorius Vidmas_Canse

  • Patinka 17

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites
Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Nariai, šiuo metu skaitantys   0 nariai

    Nėra registruotų narių, kurie peržiūrėtų šį puslapį.

  • Nariai, kurie skaitė šią temą   3 nariai

×
×
  • Kurti naują...