Jump to content
Ieškoti
  • Daugiau nustatymų...
Rasti rezultatus, kurie...
Rasti rezultatus...

Las-Venturas.LT | 0.3.7 klientas

Prisijungę žaidėjai: 3 / 200

Versija: LV 7.7.7


Fred_Ronghetti

Išrinktas GP direktorius

Rekomenduoti pranešimai

a1e8da94a2504c5bb3fc1959e137f4e0740.png

Sveiki, turime naują GP direktorių. Užtrukau kaip visada, nes nemėgstu priimt greitų sprendimų ir teko pagalvoti, kuris labiausiai tiktų į direktorius. Nustebino tai, jog į GP pildydavo labai mažai, o šį kartą sulaukėme su Eimiu 11 laiškų.Netoli kandidatų buvo Pro_Kents. Klaida, kuri kartojasi per amžius: anketos užpildymas daugiau nei vieną kartą, nuotraukų neįkėlimas. Pereikime prie kandidatų aprašymo. 

 

Kandidatai

 

Mart_Kingston-Gaujų ir veiksmo žmogus, todėl aiški priežastis, kodėl pasirinkai GP. Tikėjausi, kad bus išsamesnis laiškas, bet nepriversi žmogaus pilstyti iš tuščio į kiaurą. Rašydamas, jog tavo pagrindinis tikslas tik atgaivinti GP darbą neįtikinai manęs, nes laiške svarbiausia yra jūsų pačių idėjos. Norėčiau, kad sekantį kartą laiškas būtų išsamesnis ir tam skirtum laiko. Sveikinu užėmus 3 vietą GP direktoriaus rinkimuose.

 

Ernis_Zuliksas-Veiksmo žmogus taip pat, kuris laiką leidžia gaujoje ir pabandė savo jėgas pildydamas į GP direktorių. Aukštesnę vietą skyriau todėl, nes tavo laiškas buvo žymiai platesnis ir išsamesnis, nei viršuje aprašyto kandidato. Ilgai svarsčiau ar galėtum direktoriauti, bet direktorių patikėjau tam žmogui, kuris šiame darbe turi didesnę patirtį nei tu ir mano akimis pasirodė aktyvesnis serveryje. Sveikinu užėmus 2 vietą GP direktoriaus rinkimuose.

 

Mitchell_Nigga-Vienas iš paskutiniųjų, kuris įšoko į kandidatų traukinį, bet šiuo atveju- ne paskutinis pagal užimtą vietą. Taip parašiau todėl, nes anketa buvo prieš paskutinė. Laiškas patiko, išsamus, aiškus kaip ir pas Žuliksą. Direktorių skyriau tau todėl, nes minėjau, jog tavo darbo patirtis ir aktyvumas buvo geresnis nei viršuje aprašyto kandidato, kadangi GP reikalingas ypatingas aktyvumas ir didelis dėmesys siuntų gabenime. Tikiuosi, jog lūkesčius patenkinsi ir sėkmingai direktoriausi. Sveikinu tapus ginklų prekeivių firmos direktoriumi! 

 

Naujasis GP direktorius- Mitchell_Nigga

 

P.S Į klausimus, kodėl nepatekau į kandidatus, kas netiko mano anketoje-neatsakau!!!

 

Direktorių prižiūrėtojas Fred_Ronghetti

2016-02-20

  • Patinka 16

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites
Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Nariai, šiuo metu skaitantys   0 nariai

    Nėra registruotų narių, kurie peržiūrėtų šį puslapį.

  • Nariai, kurie skaitė šią temą   2 nariai

×
×
  • Kurti naują...