Jump to content
Ieškoti
  • Daugiau nustatymų...
Rasti rezultatus, kurie...
Rasti rezultatus...

Las-Venturas.LT | 0.3.7 klientas

Prisijungę žaidėjai: 0 / 200

Versija: LV 7.7.7


Eimis_Sultan

Išrinktas taksi direktorius

Rekomenduoti pranešimai

Sveiki, turime jau naujai išrinktą taksi firmos direktorių. Atrankos metu buvo sulaukta 11 atsakymų, kandidatai buvo atrinkti 3, po Tomo (Fred_Ronghetti) ilgų derybų išrinkome savo variantą.Tad nieko nelaukęs pereinu prie analizės.

 

Kandidatai

 

Deivis_Vaikelis - Atrankos metu tavo aktyvumas buvo tikrai nemažas, tad aktyviai siekei direktoriaus posto. Stebėjimo metu dirbai mechaniku, paskui atėjai mano skelbta atranka, dėl darbuotojų trūkumo į taksi. Reikalavimus puikiai atitinki, bet yra didelis bet. Tai, kad būdamas tralistų direktoriumi prisidirbai, todėl šansai labai sumažėjo, o šioje atrankoje norėjau išrinkti kažką naujo t.y naujo veido, kuris nėra turėjęs direktoriaus. Šiuo metu esi 3-oje vietoje

 

Rowland_Quaradose - Buvai taksi pavaduotojas pas buvusį direktorių Karolį. Viskas buvo su tavim tvarkoje, tai pat ir anketa, pagal visus keliamus kriterijus. Tačiau radau keletą minusų t.y, kad TS esi nestabiliai aktyvus bei mažas kalbėjimas (2 kartus tik girdėjau), taip pat, girdėjau, kad pastaruoju metu būsi nelabai aktyvus ir gali prasidėti imami neaktyvumai, kas mums (DPi) labai nepatinka, jeigu imama pastoviai. Šiandien sveikinu su 2 vieta.

 

Ugniius_Dea - Vienintelis žmogus, kuris ramiausiai laukė atrankos bei analizės, kaip pastebėjau turintis gerą savybę - ramus, kantrus žmogus. Anketa bei visi kiti reikalavimai puikiai atitinka. Rimtų pasiekimų neesi turėjęs, tik ligoninės pavaduotojas, nuo to ir prasidėjo tavo pasiekimų pradžia (panašiai, kaip ir man, tik tau truputį skiriasi). Visą stebėjimo laiką dirbai EPi, su aktyvumu problemų nebuvo, taip pat buvai aktyvus. Šiandien galiu sveikinti su direktoriaus postu. Sveikinu ir sėkmės išlaikyti šį direktorių.

 

Daina judesiui

 

Naujasis taksi direktorius Ugnius_Dea

  • Patinka 24

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites
Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Nariai, šiuo metu skaitantys   0 nariai

    Nėra registruotų narių, kurie peržiūrėtų šį puslapį.

×
×
  • Kurti naują...