Jump to content
Ieškoti
  • Daugiau nustatymų...
Rasti rezultatus, kurie...
Rasti rezultatus...

Las-Venturas.LT | 0.3.7 klientas

Prisijungę žaidėjai: 3 / 200

Versija: LV 7.7.7


Fred_Ronghetti

Išrinktas GP direktorius

Rekomenduoti pranešimai

a1e8da94a2504c5bb3fc1959e137f4e0740.png

 

Sveiki, turime naująjį ginklų prekeivių direktorių. Ilgai nedelsiau, nes laiko atsirado pakankamai, jog galėčiau išrinkti darbo vadovą. Radau 9 atsakymus į temą temą, bet iš tikrųjų 8, nes vienas žmogus savo pranešimą buvo pakartojęs 2 kartus. Perskaitęs jūsų atsakymus supratau, kad neskaitote pateiktų reikalavimų ir taisyklių, nes šeštame punkte buvo aiškiai nurodyta, jog anketą reikia paryškinti juoda spalva, o Dusmanas_Acme iš savo anketos praktiškai padarė vaivorykštę.  Apibendrinant, kandidatais esu patenkintas, tad pereikime prie jų aprašymo.

 

Kandidatai

 

Aurimas_Quatro- Mano pastebėjimas toks, o gal ir sutapimas, bet į serverį grįžti, kai tau patinkančio darbo direktorius palieka pareigas. Esu skaitęs daug tavo anketų ir esi buvęs direktoriumi ne kartą, bet neesi kantrus, nes dažnai užplūsti mane klausimais apie įvairius rinkimus ir darbų direktorius. Laiškas atrodė ne itin geras, nes buvo sunku skaityti, kadangi jame buvo daug klaidų, o jų neturėtų būti arba galėtum padaryti bent kelias. Idėjų nesupratau, nes viską rašei arba atmestinai arba taip, kad tik pats suprastum. Tikėjausi daugiau, nes seniau sugebėjai įtikinti, o dabar esu nusivylęs. Sveikinu užėmus 3 vietą direktoriaus rinkimuose ir linkiu išsiugdyti kantrybę. 

 

Mantas_Exit- Buvai šio darbo direktorius ir pavaduotojas praeitų metų vasarą. Prisimenu tave kaip motyvuotą žmogelį, kuris jau įžengęs į pilnametystę, bet siekia užsibrėžtų tikslų. Iš pat pradžių buvai pavaduotojas, o vėliau tau pareigas perleido buvęs firmos direktorius Javier_Hernandez. Laiške nemelavai, nes iš pat pradžių stengeisi ir viskas ėjo kaip per sviestą, bet vėliau trūko motyvacijos ir spaudė asmeninės problemos.Tai manau buvo pagrindinė problema, kodėl aš suabejojau, nes atrodo, kad tai galėtų pasikartoti ir šį kartą. Maniau, jog laiškas bus didesnės apimties ir nustebinsi, bet kaip tau, tai tikrai trūko. Norėčiau, kad pabandytum sekantį kartą, nes kaip pats sakei: ,,nepabandęs- nesužinosi, o dėl to per galvą niekas neduos''. Sveikinu užėmus 2 vietą.

 

Martin_Busato- Vienareikšmiškai geriausiai laišką parašęs iš visų kandidatų. Šiuo atveju nerizikuoju, kadangi esi buvęs tolimųjų reisų vairuotojų firmos direktorius ir valdyme turi patirties. Žinau, jog esi aktyvus, stengiesi, turi motyvacijos, o šio darbo valdžiai iš kartos į kartą to ir trūksta.  Laiškas parašytas pastraipomis aiškiai ir plačiai, ko ir trūko beveik visiems kandidatams. Pamačius laiško apimtį pamaniau, jog bus pilstoma iš tuščio į kiaurą, bet kaip ir minėjau viskas išsamu ir bent man- traukė akį. Idėjos taip pat patiko, bet tikiuosi, kad jas įgyvendinsi, o nebus taip, kad tai parašei tik laiške. Nors ir vasara, bet linkiu sėkmės ir turiu vilties, kad nenuvilsi.  Sveikinu tapus ginklų prekeivių direktoriumi, laikykis, nes artėja vėl gerų orų banga, o tu vežiosi siuntas į ginklines . :lol: 

 

Naujasis ginklų prekeivių direktorius- Martin_Busato

 

P.S Į klausimus ,,kodėl netiko mano laiškas'' ; ,,ko trūko'' ; ,, į ką ateitį atkreipti dėmesį'' - NEATSAKAU.

 

Direktorių prižiūrėtojas Fred_Ronghetti

2016.07.09

 

 

  • Patinka 19

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites
Svečias
Ši tema yra užrakinta.
×
×
  • Kurti naują...