Jump to content
Ieškoti
  • Daugiau nustatymų...
Rasti rezultatus, kurie...
Rasti rezultatus...

Las-Venturas.LT | 0.3.7 klientas

Prisijungę žaidėjai: 2 / 200

Versija: LV 7.7.7


Mister__Tedis

Nariai
  • Pranešimai

    46
  • Užsiregistravo

  • Paskutinis apsilankymas

Naujausi pranešimai paskelbė Mister__Tedis


  1.  

    Sveikiname lasventuriečius su pirmąja kalendorine žiemos diena! Taip pat kaip ir buvo žadėta panaikintas 900-osios linijos kreditų pirkimo būdas. Visi kiti apmokėjimo būdai išliko.

     

    Invision, taip parasė


  2. Ko jus stumiat. Atsimenu is senu laiku sita mldc buva ir kiek matau dbr? Vpsh kaip nori taip suprask. Gauna zmones pareigas ir pzd einam iskarto pastumti ir t.t kiek supratau del pareigu cia.


  3.  

    Labuka. Pradėsiu nuo to jog esi eilinis naras kuris vis bando Plucui kaip nors sulysti į subinę, sekmės tau bandant. Tai vat dėl rango. Pagal viską man turėtų priklausyti 9 rangas - Pavaduotojas. Kadangi tokį rangą turi darbuotojai keli tai aš užsidėjau sau rangą 10 ir tai yra "Direktorius už ero foto", nu gal turiu turėti išskirtinį rangą manau. O dėl direktoriaus leidimo kur įrodymai, kad jis neleidžia? Prašyčiau pateikti.

     

    Dėl įspėjimo. Tu labai daug sau leidi. Vieną dieną lendi į  šikną duodi pinigus ir t.t, o kitą dieną bėgi papeikimus rašyti. Tai tu esi tikras dviveidis, siūlau keistis žmogau. 

     

    http://imgur.com/PHPS8U2

     

    Vieni vaikas priema kaip įžeidimą kiti ne. Man tai įžeidimas buvo, nes tas "vaikas" tavo parašytas buvo tikrai ne draugiškai.

     

    Dar bus klausimų?

     

    P.S Pamiršau po Eimio verdikto tu skrendi iš darbo ;)

     

    Kadangi tu per TeamSpeak kalbėjai ir manę ,,Vaiku" Pavadinai ir aš tau šoviau atgal. Beto jis čia ne prie ko. čia vėliau nei įsp uždetas. P.s galėtu ir pats direktorius paliūdyti. O dėl pinigų pats nardai. Net ir šiandien prieš reida. Duok pinigų ant išpirkų ir panašiai. Sėkmės. Ir dar cituoju tavo žodžius: 

    ,,Čia tik prikolinu" Jei mes visi čia taip prikolinsim tai ne kaškas čia būs. Sėkmės. 

    Pridedu: Tavo ir mano foto laikas skyresi. Nes tau parašiau poto kai įsp užmetiai. Ir tu manę vaiku vadinti pradėjai. Tada dar vienas žmogus būvo tavę pradėjo vadinti nes tu pats 13metų lygtais. Ir sakai ant kitu vaiku. Gerai gal aš vaikas esu. Bet tu dar vaikesnis esi. Tai kad ikiuks. 


  4. 1. Jūsų V_P Mister_Tedis

    2. Kodėl peikiate šios firmos atstovą? Už nieką įspėjamai. Dar įžeidinėja darbuotojus. Daugelis darbuotojų tai gali paliūdyt kad nesiskaito su firmos darbuotojais. Ir dažniai grąsina įspėjimus. Metinėja rangus sau Kai direktorius neleidžia. Jis vistiek užsideda kokį nori.

    3. Kas tai? (direktorius/pavaduotojas) Pavaduotojas. Titas_Urbonas

    4. Įrodymai: 
    Čia kaip deda įspėjimą už nieką. 

     
    DYCjnnQ.png

     

    Žaidžia su rangais. 

     

    • Patinka 3
×
×
  • Kurti naują...