Jump to content
Ieškoti
  • Daugiau nustatymų...
Rasti rezultatus, kurie...
Rasti rezultatus...

Las-Venturas.LT | 0.3.7 klientas

Prisijungę žaidėjai: 0 / 200

Versija: LV 7.7.7


Matt_Coost

Nariai
  • Pranešimai

    14
  • Užsiregistravo

  • Paskutinis apsilankymas

Reputacija

6 Naujokas

Apie Matt_Coost

  • Rangas
    Užsiregistravęs

Paskutiniai lankytojai

266 profilio peržiūros
  1. Ir beto tu apsispresk dėl ko tu jį pradėjai šaudyt nes prieštai sakiai kad jis tave keikti pradėjo o daba sakai kad jis tave šaudė ,tu net pats nejauti ką rašai.
  2. Visu pirma įrodyk kad jis šaudė i tave visu antra mes ne medikai kad healintume žinai toke komandas /tarnybos /kviesti medikus ? Jeij neturi įrodymu viskas aišku tada.
  3. Pirmas tu pradėjiai į ji šaudyt ,o žmogiu pakilo nervai ir pradėjo keikti tave ,nes kur įkėliau aš nuotrauką kai tu ji nužudiai buvo 00:40 o keikti tave tik pradėjo 00:45 tai gaunasi tu ji nušoviai ir po 5min jis tau rasyt pradėjo. Ir beto tavo nuožura kaip tu sakai kad jis tave keikti pradejo o tu ji žudyti (tai geriau tau reikejo rasyt adminams kad tau nepatinka kai jis tau raso ir butume mes nutildė ji). Bet matai gaunasi kad pirmas pradėjai tu ir poto keikti tave pradejo. Kaltas pats esi ir nekaltink kitu. Ačiū už pirma ppk
  4. Sveikas ,ačiū už ppk ,taip aš klane ,bet tu sėdai į jaile ne ,kad mane nušoviai ,o kad šaudei Arba_Burba ,pristojai prie jo. Arma_Burba net adminams rašė kad padėtume jam. https://imgur.com/a/GRHCQDO p.s pamiršau tau pasakyt per žaidimą ,kad stebėjau tave Jeijgu reiks daugiau įrodymu sakykit
  5. 1. Jūsų slapyvardis: Matt_Coost2. Administratoriaus slapyvardis: Anthony_Soprano3. Administratoriaus nusižengimas: Blogas admin komandų naudojimas.4. Vaizdinė medžiaga patvirtinanti asmens kaltumą https://imgur.com/a/invqd3B
  6. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Matt_Coost Kam skirtas pasiūlymas („TeamSpeak kanalui“, serveriui, forumui):Serverių. Kokia tai sistema?: ...... Pasiūlymo/Idėjos aprašymas:Norėčiau pasiulyti ,kad sujunktu SPD su PD ,nes kam tiek darbu nepričiom tas SPD pvz: isidarbini į PD pasikeli ranga koki 7 ir tada patenki tik į SPD . Ir norėčiau pasiulyti dar įdėju ,kad gaujiniai galėtu vartoti nark tik kas 30s ,nes teisėsauga neįmanoma apsiginti. Ir paskutinis pasiulymas būtų ,kad kai uždedi /bėga kad galėtu rakinti prie saugios zonos bei prie gaujų bazes ,tiksliau visur.
  7. Anketos šablonas: Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Matt_Coost Kam skirtas pasiūlymas („TeamSpeak kanalui“, serveriui, forumui): serveriu Kokia tai sistema?: Teisėsaugs naudai Pasiūlymo/Idėjos aprašymas: Sveiki taigi noru butinai pasiulyti teisėsaugai pagalba ,nes ten nesamonė.. Taigi norėčiau kad įdėtu sisteme kad galėtu su bėga gaudyti visur ir rakinti visur .Pvz:prie ligoninės,Lv nes kai gaudai jie ten bėga ir lauk kiek tik nori. Ir norėčiau pasiulyti ir pagalba PD nes jie turi lievus ginklus banana ,mk ,mp5 ir pistyka. I koke žala padarysi su tokiai gun . Galėtu įdėti pasiimti Kokius : deagl ,mk ,banana ,pistyka ir viskas.
  8. Jūsų V_P mūsų projekte : Matt_Coost Jūsų V_P buvusiame projekte : Derrick_Williams Jūsų TAB ir /info nuotraukos iš seno projekto : Kodėl nusprendėte persikelti pas mus? : Nes visi draugai siulė ateiti į L-V serverį ir atėjau ir man pasirodė visi nieko tok serveris tad pradėsiu šį serverš žaisti. Kiek laiko žaidėte sename projekte? : 1-2 mėnesius gal net ir daugiau. Nuotrauka sename projekte su tekstu " Emigruoju į Las-Venturas.lt projektą" Jei keičiate V_P pridėkite " Bei keičiu V_P į V_P [naujas V_P ] :
×
×
  • Kurti naują...