Jump to content
Ieškoti
  • Daugiau nustatymų...
Rasti rezultatus, kurie...
Rasti rezultatus...

Las-Venturas.LT | 0.3.7 klientas

Prisijungę žaidėjai: 0 / 200

Versija: LV 7.7.7


Bosasa_Karka

Nariai
  • Pranešimai

    1.114
  • Užsiregistravo

  • Paskutinis apsilankymas

  • Laimėtos dienos

    2

Naujausi pranešimai paskelbė Bosasa_Karka


  1. *Myliu Las-Venturas.lt* chbra ko pikstates , serve ir tai nedaug zmoniu zaidzia , pats pabuvau dyr 1d ir padariaudidele klaida ji pasiimdamas , nes zaide per mazai zmoniu , klanus arba mafijas reikia tirkti , bukit draugiski , px kad nemoka tu ispirku, tiek to , svarbu veiksmo duoda ,reikia siek tiek supratimo ir is tavo puses emanueli kad nera taip lengva,greitai ir tu tai suprasi kai visi tavo savi atsisuks pries tave ir pasiziuresim ka darysi tada , linkiu kad taip neatsitiktu bet noresi ar ne taip atsitiks. Galvoji jei nuversi pd dyr tai bus kazkas geriau ? pasiims koks logas ta dyr ir tada vapse pyze bus , gal but bandyk tartis normaliai , o ne *Myliu Las-Venturas.lt* ateini tartis ir pirmi zodziaibuna - nuduhas ko nori vistiek nesitarsiu su tavim gaidy. Peac , neieskau priesu bet bandau paaiskinti kaip viskas vyksta , taip as aisku sitie patarimai is manes atrodo blogi nes pats neparodziau jokio pavidzio. Sekmes , ieskant bendu kompramisu.



  2. Nu va , gavai dyr ir prasideda kaziolinimas. Idomu kuris zmogus po mano papeikimas rase kamozinu ir pans? Mafijos pygdo savus. Cia yra kaltas ne pd direktorius o dpi. Dpi jau buvo pazadeja kai as buvau dyrektorius pradeti koreguoti taisykles , bus didziulis pervesmas irbla bla bla. Bet kaip nera taip nera. Pd direktorius tikrai patiria dideli spaudima del klanu. Klanai yravisiska nesamone kadangi jie yra kaip mafija , o i klanus nereike atranku ir pans - del sito kalbejau su inviu sake yra gerai kaip yra, leesino vietoj as parasyciau /atsisakyti kaip aras direktorius , ir visiems atvyrai pasakyti kokia cia yra hujnia , kad niekas nepildytu ir tada dpi susiprotes kad reikia kazka keisti. Bet visokie pro kentai ir fastai , prades  verkti kodel taip padare nes jiems yra blogai , o serverio valdziai bus pochui ant kitu , nes cia toks serveris. Chebra kuo greiciau suprasit koks cia sudas , tuo greiciau viskas prades keistis , sitam serveri nebera senos chebros - valdzios - vien oziai , as nesuprantu kam isviso jungiates i ta serveri???


     


    Jei dpi supratingi , papeikimas turetu buti atmestas.


    • Patinka 6

  3. Kaip atrode forumas.

    Kai paškai valdant , turedavai tokius cytus kad laimėdavom 3v12 :DD

    Ne visiem žinoma mafija - Triads ir seni metodai ginant baze.

    Senos grobimu taktikos.

    Kai lucchese būna užsivede.

    Seniau hotelio nebuvo imanoma atgrobti.

     

    Aš taip ir nesuprantu ko cia visiem juokinga :D

     

     

     

    Laikai kuriu nebebus :)

    • Patinka 11

  4. Grįžau į serveri galvojau gal kažkas pasikeite - bet kiek matau kaip toliau vyksta visokie vertimai , pavydas ar šeip iš kažkur nežmoniškas neapykantos kiekis iš kaikuriu žmonių. Kodėl niekas nevarė ant invio kai jis edi scarpa paskyre ftb direktorium be atrankos , kodėl nebuvo jokiu papeikimu ar leavinimu? Todėl jog visi suprato kad scarpa buvo to vertas ir tikrai žino ką reike daryti , gal būt tas pats yra ir su westu ar tiesiog saimis pamiršo paminėti jog perleidžia? Nesuprantu ko jūs ožiuojaties vistiek negausit to mafijos vado posto. O jei ir gausit kas išto? Nesuprasit kas yra ta mafija ir ką daryti , galbūt pradėkite nuo mechaniku ar taksistu o kai būsite pilnai susipažine su mafija , suprasit kokia ten yra sistema ir nebus tu vaikišku papeikimų. PEAC TAUTA. Duhai liks duhais.


    • Patinka 1

  5. *Atimti sunkiųjų tr. priemonių teises galima tada, kuomet žaidėjas važiuoja prieš eismą ir taranuoja visus arba jeigu veža daugiau nei 2 asmenis ant sunkiosios tr. priemonės stogo/priekabos kurie šaudo į kitus.

    http://las-venturas.lt/forumas/index.php?/topic/101542-informacija-teis%C4%97saugai-ir-civiliams/

     

    Dariai daug nusižengimu visą vakarą :

    1. Buvo liepat sustoti http://www.part.lt/perziura/ef86d98107582a9a90198bb762bd069f17.png

    2. Taranavai http://www.part.lt/perziura/c670224dea4b0328a98dccac9b4c02d5748.png

    3.Prieš tai bėgai ir nestojai ir tai kartojosi : http://www.part.lt/perziura/f5e5c0c3b4d82e4334b116a6f040f007562.png

    http://www.part.lt/perziura/8c5d445aa3a5c14a7f478a90407675d4483.png

    http://www.part.lt/perziura/f5f4109f4a156d5d39cd892025083ae5742.png

    Po teisių atėmimo tų rodei ginklą viešoje vietoje ir šaudei [bus papyldyta]: http://www.part.lt/perziura/af1ae6872ed6d00c54068427a4cb8847506.png

    • Patinka 3

  6. Pradėjau žaisti šitame projekte , mėnesis po atsidarimo. Žaidžiau išviso gal 1,5 metų. Serverio žlugimo pradžia buvo kai tik jisai atsidare. Pilna bugu , kai ištaisydavo viena buga atsirasdavo dar 2 ir taip be galo be krasto iki dabar. Serverije 0 veiklos išskyrus važinėti su mašina. Nesamoningos taisykles , pvz kad mafijos negalejo keiktis , saudyti i civilius ir daug kitu. Poto priėjo visokių *Myliu Las-Venturas.lt* žaidėjų ir pradėjo įvedinėti savo tvarka ir Invis jiems pasidave. Visi gerai žinojo , kad as gerai "sueidavau" su Ernis_Caffe. Kai Ernis_Caffe gavo DPI visi šansai tapti direktoriumi man dingo. Kodėl? Dėl to kad nuo serverio starto mes gerai bendravom , ir jeigu as būčiau isrinktas direktoriumi jo DPI laikais , automatiskai jis butu netekes savo posto nes tipo "prastūme sava" , o tai yra eilinę nesamonę. Serveri pilną ožių. Vienų žodžių gaivinkit negaivine to serverio vistiek jis žlūgo. Nuo kada vip kainuoja 20lt? Serveris darytas kad iš jo pasipelnyti (kaip ir visi projektai) bet kam pelno norėti tiek daug? Kuo daugiau norėsi tuo mažiau bus. Uždarykit projektą vistiek nieko gero nebesigaus. Paminėsit mano žodi.


    P.S Eventus reikėjo rengti pradžioj o ne pabaigoj kai visi išėjo. Kaip ir minėjau žaidžiau čia 1,5 metų , stengiaus nieko blogo nedaryti ir siekti kažkokių pareigu bet eilini karta būdavo išrenkami tie patis žmonės ir kiti neturėdavo šansų. Apie DPI išvis nėra ka kalbėti (buvusius). Buvo ir gerų bet buvo kur ringdavo po trys savaites. Visa šitai ir sužlugdino projekta. Nepadoneitines čia žaist negali o paslaugos kainuoja per brangiai. Rekordu sekimai nenusiseke. Ekonomika sugriauta , kai turi verslu po 2000e/15min ar kiek ten nepamenu. Mano versla kur duoda 120 šūdo vertas nors išleidai padoriai pinigų . Viso gero.


    • Patinka 1
×
×
  • Kurti naują...