Jump to content
Ieškoti
  • Daugiau nustatymų...
Rasti rezultatus, kurie...
Rasti rezultatus...

Prisijungę žaidėjai: 0 / 0

Versija:


Bosasa_Karka

Nariai
  • Pranešimai

    1.114
  • Užsiregistravo

  • Paskutinis apsilankymas

  • Laimėtos dienos

    2

Viskas, kas paskelbta nario Bosasa_Karka

  1. Где твоя любовь, сука

  2. Моя королева подарила мне сон

    1. Erika_Benneti

      Erika_Benneti

      Дорогая по уши в тебя влюблен

  3. TopSporto - Lietuva - Estija. Pirmi du keliniai + 17.90 evru

  4. Boostinu silverius for free. Rank: GLOBAL ELITE

  5. Kas turit snapchat , numeskit. Arba pakvieskit : nasarintnegeda

  6. Grazus mapp darba kuris skirtas bumeriui , kam tu ji cia isvis keli?
  7. Kas turit snapchat , numeskit. Arba pakvieskit : nasarintnegeda

    1. Zygimantas_Hard
    2. Ernys_Myq

      Ernys_Myq

      trolisble pridėk, pažiūrėsim ar šiaip erelis esi ar ir atrodai normaliai :D

    3. Erika_Benneti
  8. Aš labiau bijau 100 avių armijos, vedamos liūto, nei 100 liūtų armijos, kurią veda avis.

  9. Jeigu tau laai reikia tu centu tu palauk as grysiu treciadieni ir idesiu su kaupu.
  10. *Myliu Las-Venturas.lt* chbra ko pikstates , serve ir tai nedaug zmoniu zaidzia , pats pabuvau dyr 1d ir padariaudidele klaida ji pasiimdamas , nes zaide per mazai zmoniu , klanus arba mafijas reikia tirkti , bukit draugiski , px kad nemoka tu ispirku, tiek to , svarbu veiksmo duoda ,reikia siek tiek supratimo ir is tavo puses emanueli kad nera taip lengva,greitai ir tu tai suprasi kai visi tavo savi atsisuks pries tave ir pasiziuresim ka darysi tada , linkiu kad taip neatsitiktu bet noresi ar ne taip atsitiks. Galvoji jei nuversi pd dyr tai bus kazkas geriau ? pasiims koks logas ta dyr ir tada vapse pyze bus , gal but bandyk tartis normaliai , o ne *Myliu Las-Venturas.lt* ateini tartis ir pirmi zodziaibuna - nuduhas ko nori vistiek nesitarsiu su tavim gaidy. Peac , neieskau priesu bet bandau paaiskinti kaip viskas vyksta , taip as aisku sitie patarimai is manes atrodo blogi nes pats neparodziau jokio pavidzio. Sekmes , ieskant bendu kompramisu.
  11. Nu va , gavai dyr ir prasideda kaziolinimas. Idomu kuris zmogus po mano papeikimas rase kamozinu ir pans? Mafijos pygdo savus. Cia yra kaltas ne pd direktorius o dpi. Dpi jau buvo pazadeja kai as buvau dyrektorius pradeti koreguoti taisykles , bus didziulis pervesmas irbla bla bla. Bet kaip nera taip nera. Pd direktorius tikrai patiria dideli spaudima del klanu. Klanai yravisiska nesamone kadangi jie yra kaip mafija , o i klanus nereike atranku ir pans - del sito kalbejau su inviu sake yra gerai kaip yra, leesino vietoj as parasyciau /atsisakyti kaip aras direktorius , ir visiems atvyrai pasakyti kokia cia yra hujnia , kad niekas nepildytu ir tada dpi susiprotes kad reikia kazka keisti. Bet visokie pro kentai ir fastai , prades verkti kodel taip padare nes jiems yra blogai , o serverio valdziai bus pochui ant kitu , nes cia toks serveris. Chebra kuo greiciau suprasit koks cia sudas , tuo greiciau viskas prades keistis , sitam serveri nebera senos chebros - valdzios - vien oziai , as nesuprantu kam isviso jungiates i ta serveri??? Jei dpi supratingi , papeikimas turetu buti atmestas.
  12. Geriausia chebra ir geriausi serverio laikai.

    1. Rodyti ankstesnius atsakymus  3 daugiau
    2. Bosasa_Karka

      Bosasa_Karka

      vilkas,daedo,zeta,zero,gravano,tunas,max tosha,baba,dirolas ir daug daug kitu , del kuriu zaidimas buvo toks smagus net jei zaisdavo po 80 zmoniu , masinos buvo susibuginusios ir visiems budavo px.

    3. Remigijus_Narcissus

      Remigijus_Narcissus

      Nebuvo ožių, ir buvo žmonės kurie sugeba padaryti veiklos, dabar sakai direktoriui dvj veiklos, atsako *Myliu Las-Venturas.lt* tingiu vistiek greit atsisakysiu

    4. Ernys_Myq

      Ernys_Myq

      Scarpa, Paska, London, Daedo, Zeta, Messi, Tosha, Baba, Fugeris, Freakas, Ganjamanas šitie stiprūs, o kiti tik save bandė tokiais įsivaizduot :)

  13. Stopudovai siuo metu uz brito acc sedi invis,nes su tokiais atnaujinimais tai jo., ir taip akivaizdziai kopijuoja nuo bumerio

  14. Hj suprasi , tai draugelis tai priesas , bet vistiek lieku prie nuomones kad kai bazarina draugas o poto pas kitus aina ir irgi apsimetineja draugais.
  15. Greiciau suprasit koks cia sss greiciau bus gerai , nekiskit rankos i situos mafijos postus kol serveris yra su klanai ar nesutvarkytas , tai yra mano nuomuone. As dyr atsisakiau nes supratau kur ilindau ir greiciau norejau tai nutraukti , kai serve bus 150 zaideju ir nebus klanu gal ir bus galima bandyti dar karta. Tai yra mano nuomone - o man ji neginciojama. GL HF

    1. Karolis_Jakuza
    2. Jack_Jeferson

      Jack_Jeferson

      Kaip seniau 4 gaujos buvo geri laikai.

    3. Benjamin_Orbit

      Benjamin_Orbit

      fruktas esi ir neteisink savęs.

×
×
  • Kurti naują...