Jump to content
Ieškoti
  • Daugiau nustatymų...
Rasti rezultatus, kurie...
Rasti rezultatus...

Las-Venturas.LT | 0.3.7 klientas

Prisijungę žaidėjai: 2 / 200

Versija: LV 7.7.7


Denas_Tiksi

Nariai
  • Pranešimai

    16
  • Užsiregistravo

  • Paskutinis apsilankymas

Viskas, kas paskelbta nario Denas_Tiksi

  1. 1.Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Mat_Neim 2.Administratoriaus Vardas_Pavardė serveryje: Bredas_Cru 3.Kodėl buvote užbanintas: Nežinau ištikro kodėl čia buvau užblokuotas , aš buvau evente medžioklės na ir po laivą bėgiojau ir slėpiausi ir paskui mane nušovė todėl atsiradau ligoninėje, na ir tada administratorius pagalvojo kad aš čytinau, na nežinau ką jis ten pamatę. Žiurėjau banned temą, na ten irgi neatrodo kad aš kažką daryčiau. Galvoju tiesiog administratoriui pasirodė nes aš nieko nedariau... 4.Nuotrauka kurioje matoma jūsų bano priežastis:
  2. Anketa: Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Mat_Neim Administratoriaus Vardas_Pavardė: Logitech_Wap ir Slim_Depth Kodėl giriate šį administratorių: Logitech_Wap'as ir Slim_Depth'as, yra tie administratoriai kurie visą laiką padeda kai jų paprašai pagalbos. Jie niekada nepalieka draugo nelaimėje. Ir šiaip bendraujantys žmonės su kuriais lengva bendrauti ir rasti bendrą kalbą, tiesiog geri administratoriai ir policijos darbuotojai.
  3. 1.Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Mat_Neim 2.Administratoriaus Vardas_Pavardė serveryje: Sistema 3.Kodėl buvote užbanintas: Todėl nes buvau treniruotėje, dirbu policijoje o kai pasiėmiau ginklus, sistema pagalvojo kad aš naudoju kažkokį tai ginklų-kulkų čytą... Ir vėl manau kažko sistema filiuoja... 4.Nuotrauka kurioje matoma jūsų bano priežastis:
  4. Labas, atrodo kad esi vienas iš tų normalesnių sekmės tau žaidime ir gyvenime.
  5. Viskas labai gražu tik man truputį nepatiko ratlankiai ir gal truputį per aukšta, o šiaip labai gražus modas.
  6. Tikrai visa tiesa apie serverį, bet nors serveris ir tiek pasikeitė, vistiek jis geresnis už visus ten lm* ir sa*g. Dedu + Like
  7. Tikėjausi kažko geriau. Kažkoks išblukęs toks atrodo, ir prie ko čia ratlankiai audi ?
  8. 1.Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Mat_Neim 2.Administratoriaus Vardas_Pavardė serveryje: Užblokavo sistema o ne koks administratorius. 3.Kodėl buvote užbanintas: Už speedhack naudojimą kurio net nenaudoju. Žodžiu, įsidarbinau į gaisrininkus, tada įsėdau į gaisrinės darbinį automobilį, užsivedžiau jį, jau norėjau pradėti važiuoti ir dirbti, paspaudžiau W raidę, ir tada mane sistema užbanino už "SpeedHack". Na net neįsivaizduoju kaip tai skaitote SpeedHack'u nes anksčiau tikrai nieko nebūdavo nors tą patį darydavau, manau tiesiog pati sistema kažko sufiliavo. 4.Nuotrauka kurioje matoma jūsų bano priežastis:
  9. Jūsų Vardas_Pavardė?: Fredo_Corleone Kokiu Vardas_Pavardė emigruosite?: Nelabai supratau šio klausimo, bet mano senasis v_p iš kito serverio yra Xeon_Smikis o čia mano v_p yra Fredo_Corleone. Kiek laiko žaidėte kitame serveryje ir dėl kokių priežasčių jį paliekate?: Praeitame serveryje žaidžiau tikrai labai ilgai, turėjau netgi 3 acc kuriuose buvo bent 50mil ir 150k xp, tikrai buvo linksma ten žaisti ir tai buvo serveris kuriame patyriau geriausia žaidimą per visą savo sa-mp istoriją, bet man ten tiesiog nusibodo žaisti, visi seni žaidėjai su kuriais gerai sutardavau emigruodavo į Las-venturą, ten jau senai jokio atnaujinimo nesu matęs, todėl aš noriu emigruoti čia. Kodėl nusprendėte pasirinkti būtent Las-Venturas.lt serverį?: Taigi kaip ir sakiau visi mano draugai emigravo čia ir pradėjo žaisti Las-ventura, galvojau kodėl ir man nepabandžius. Na aš prisiregistravau, pradėjau žaisti čia ir tik įėjau į serverį man čia patiko, užsiregistravau, buvo tokia kaip liftų sistema, paskui automobilių nuoma man labai patiko, perskaičius viską pasirodo kad čia atnaujinimai beveik kiekvieną dieną ir administracija pasirodė labai gera, todėl ir pasirinkau LAS VENTURĄ. Jūsų nuotrauka apie žaidėjo informaciją /info: Jūsų nuotrauka per "TAB": Jūsų nuotrauka su užrašu kad :,,Emigruoju į Las-Venturas.lt,, serverį: Jeigu emigruojat keičiate savo Vardą_Pavardę pridėti nuotrauka su Nicko keitimu:
  10. 1. Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Impressible_Glock 2. V.I.P nario kurį giriate Vardas_Pavardė: Rimtas_Krekeris 3. Už ką giriate šį VIP narį (išsamus paaiškinimas): Žodžiu jis man paaiškino kaip atsiranda automobiliai, ką veža fūristai ir kad reikia sumokėti tralistams kad jie man pagamintu automobili. Jis netgi prie manęs atvažiavo kad būtu lengviau paaiškinti viską. Šis Vip narys man viską paaiškino labai išsamiai ir aš viską supratau, todėl rašau jam pagyrimą.
  11. Jūsų Vardas_Pavardė? Impressible_Glock, senajame serveryje - Callvin_Klein Kokiu Vardas_Pavardė emigruosite? Impressible_Glock Kiek laiko žaidėte kitame serveryje? 2 menesius ~ Kodėl nusprendėte pasirinkti būtent Las-Venturas.lt serverį? Turiu daug pažystamu kurie čia žaidžia, pastebėjau kad čia būna atnaujinimai labai dažnai ir atrodo kaip gera kompanija ir administracija, todėl noriu emigruoti čia. Jūsų nuotrauka apie žaidėjo informaciją /info Jūsų nuotrauka per ,,TAB,, Jūsų nuotrauka su užrašu kad :,,Emigruoju į Las-Venturas.lt,, serverį
  12. 1.Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Mat_Neim 2.Administratoriaus Vardas_Pavardė serveryje: Alex_Vrc 3.Kodėl buvote užbanintas: Taigi as vaziavau greitkeliu ir vaziavau nusipirkti gps navigacija, tada as ipuoliau vienuoje vietoje i tilta , ir as norejau susitaisyti savo automobili, taigi kad ji susitvarkyti as panaudojau vip privilegijas kurias as nusipirkau pries 2 dienas. Ir tikriausiai administratorius tai pastebejo ir pagalvojo kad as esu cytas, todel nes as nebuvau uzsidejas spalvos. 4.Nuotrauka kurioje matoma jūsų bano priežastis:
×
×
  • Kurti naują...