Jump to content
Ieškoti
  • Daugiau nustatymų...
Rasti rezultatus, kurie...
Rasti rezultatus...

Las-Venturas.LT | 0.3.7 klientas

Prisijungę žaidėjai: 0 / 200

Versija: LV 7.7.7


Eimis_Sultan

Išrinktas Policijos Departamento direktorius

Rekomenduoti pranešimai

Labas vakaras, išrinktas PD direktorius. Kadangi senasis vadovas atsisakė pareigų, dėl to, kad neturi laiko bei nori vadovauti firmai, tad teko išrinkti naują atstovą. Pildymo atrankoje radau 7 atsakymus į šį direktoriaus postą, kandidatus atrinkau 3, manau, kad šie kandidatai tikrai buvo verti posto, bet direktorius yra tik vienam žmogui. Nieko nelaukęs pereiname prie apžvalgos, kaip sekėsi kandidatams pasiekti direktoriaus postą. Netoli kandidatų būtų buvęs Delcas_Samp, bet jis neseniai buvo radistų direktorius, tad jam reikėtų palaukti daugiau laiko, o ne po atsisakymo vėl siekti direktoriaus, taip pat neradau patirties taškų nuotraukos, nes šis reikalavimas buvo neparašytas, bet jums tai spręsti, kelti ar ne. Logiškai galvokit.

 

Kandidatai

 

Edgaras_Festas - Serveryje esi senas žaidėjas, dauguma tave žino, kaip SPD darbuotoją, pasižymintis aukštu aktyvumu. Tikėjausi iš tavęs atsakymo į šį direktorių, nes tu jo sieki, tad apibendrinant tave tapai kandidatas. Praktika prasidėjo su šiokia tokia betvarke, tai kiti klausė, kiti nelabai. Nelabai supratau pirmosios rungties su kartingais, nes joje viena komandą sukčiavo, bet tu veiksmų jokių nesiėmei. Perėjai prie kitos rungties, nespėjai jos padaryti, nes atsirado narkotikai, greitai juos sunaikinę buvo lenktynės ir paskui šaudymasis, komandinis gaudymas, paskui grobimas, galėjai ir geriau pravesti, bet tau kliūtis buvo dalyvavę praktikantai, bet reikia mokėti suvaldyti bet kokį žmogų, visgi tai žingsnis būnant direktoriumi. Sveikinu su 2 vieta.

 

Frankis_Buggati - Esi nusikalstamos veiklos žmogus, bet pastaruoju metu dirbai PD ir po direktoriaus atsisakymo. Taip pat buvai pakankamai aktyvus, dalyvavai teisėsaugos veiklose tinkamai. Taip pat iš tavęs tikėjausi atsakymo į šį direktorių. Anketoje plačiau papasakojai apie savo pasiektų pasiekimų istoriją, nei karto neturėjai direktoriaus posto. Praktika prasidėjo irgi su tokia betvarke, bet sugebėjai suvaldyti dalyvaujančius praktikoje. Praktikos metu buvo panaudota ne tik oro transportas ar automobiliai, motociklai, o visiem jau užmirštas laivas prie žvejybos reikmių parduotuvės. Plaukiant galvojau, kad tai yra tavo tokia taktika šturmuoti "Lucchese" bazę, bet klydau, buvo visai įdomi rungtis su bėgimu ir žmogaus pasiekimu ir lipant kliūtimis. Atsirado narkotikai, juos žaibiškai sunaikinome. Paskui vyko hotelio atgrobimo taktikos, kurias mokinai ir imitavome grobimą, visko nebaigėme, nes įvyko grobimas dailės muziejaus, kurį labai greitai atgrobėme. Kaip pastebėjau moki suorganizuoti išskirtinį veiksmą, ne eilinį veiksmą. Sveikinu su direktoriaus postu. Sėkmės.

 

Dovis_Cooll - Ilgai siekiantis direktoriaus posto taip pat teisėsaugoje turi nemažai patirties. Laišką taip pat parašei kokybišką, tad tapai kandidatas direktoriaus postui. Prasidėjo viskas tvarkingai, buvo keletas, kurie nesigaudė. Praktikos metu tavo organizuotos rungtys jau man buvo matytos kitų kandidatų praktikose (Ne apie šias kalbu, o apskritai). Tos lenktynės ir šaudymas jau man buvo matytas, norėjosi kažko naujo, visgi Festas buvo sugalvojęs rungtį su kartingais, nes tokios niekas nebuvo suorganizavęs. Narkotikus taip pat neblogai sunaikinome, bet sekėsi sunkokai, šiaip ne taip sunaikinome. Paskutinė rungtis sudomino su parašiutais, įdomi pasirodė. Viskas buvo tvarkoje, bet praktikos metu trūko išskirtinumo su atnaujintomis rungtimis. Sveikinu šiuo metu su užimta 3 vieta.

 

Naujasis PD direktorius Frankis_Buggati

  • Patinka 20

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites
Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Nariai, šiuo metu skaitantys   0 nariai

    Nėra registruotų narių, kurie peržiūrėtų šį puslapį.

  • Nariai, kurie skaitė šią temą   2 nariai

×
×
  • Kurti naują...