Jump to content
Ieškoti
  • Daugiau nustatymų...
Rasti rezultatus, kurie...
Rasti rezultatus...

Las-Venturas.LT | 0.3.7 klientas

Prisijungę žaidėjai: 3 / 200

Versija: LV 7.7.7


Eimis_Sultan

Išrinktas EPi direktorius

Rekomenduoti pranešimai

Sveiki, išrinktas EPi direktorius. Dėl ligoninės direktoriaus man klausimų neužduokite, nes ne aš rašysiu analizę. Atrankos metu rasta 15 atsakymų į šį direktoriaus postą. Netoli kandidatų buvo Renault_Fanas, bet neatitiko vieno svarbaus reikalavimo, tai neturėjimas pildomo darbo reikalaujamas xp kiekis.

 

Kandidatai

 

Mantas_Exe - Serveryje žaidžiantis daugiau nei metai, nė karto nebuvo direktorius, bet papuldavo pavaduotojo postai. Laiškas parašytas geriausiai bei kokybiškiausiai iš visu pildžiusių kandidatų. Turi vieną išskirtinį gabumą, tai programavimas, kaip teigei, kad tai tavo mėgstamas dalykas. Apie tavo programavimus žinojau jau seniai, kai pildė tavo draugas į direktorių, tai buvo dar 2014 metais (Manau žinai, apie kurį kalbu). Stebėjimo metu dirbai EPi, nes manęs paprašei, kad norėtum padirbėti, kol bus išrinktas direktorius. Aktyvumas tavo buvo taip pat neblogas. Visos atrankos metu atitikai mano keliamus kriterijus bei šiandien sveikinu su direktoriaus postu.

 

Evis_Jojo - Serveryje žaidi taip pat ilgai, bet tik šiuo metu pradėjai siekti direktoriaus posto. Laiškas nebuvo labai išskirtinis, bet viskas aišku, konkretu, svarbiausia, kad rašyta tavo, o ne kito žmogaus. Stebėjimo metu dirbai mafijoje. Aktyvumas buvo didelis. Daug apie tave neturiu ką pasakyti. Pamenu buvai radistų pavaduotojas, bet nežinojęs tvarkos greitai prisidirbai, bet tai buvo prieš daugiau nei metus. Iš klaidų mokomasi. Sveikinu užėmus  vietą.

 

Naujasis EPi direktorius Mantas_Exe

  • Patinka 17

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites
Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Nariai, šiuo metu skaitantys   0 nariai

    Nėra registruotų narių, kurie peržiūrėtų šį puslapį.

×
×
  • Kurti naują...