Jump to content
Ieškoti
  • Daugiau nustatymų...
Rasti rezultatus, kurie...
Rasti rezultatus...

Las-Venturas.LT | 0.3.7 klientas

Prisijungę žaidėjai: 1 / 200

Versija: LV 7.7.7


Tomas__Punk

Nariai
  • Pranešimai

    14
  • Užsiregistravo

  • Paskutinis apsilankymas

Reputacija

0 Naujokas

Apie Tomas__Punk

  • Rangas
    Užsiregistravęs
  1. Bandau jungtis neprisimenu slaptažodžio tai tp į el paštą nusiunčia bet nihują nenusiunčia. Čia mane servas dūhina ar kaip čia?:/

    1. Rodyti ankstesnius atsakymus  1 daugiau
    2. Benjamin_Orbit

      Benjamin_Orbit

      Arba skype : lasventuras-administracija

    3. Impresible_Hąriž

      Impresible_Hąriž

      atsiunčia į emailč pažiūrėk šlmaštas aš ir galvojau kad neatsiunčia

       

    4. Tomas__Punk

      Tomas__Punk

      Tai aš žiūrėjau visur jau, pusvalandį jau čia man nk neatsiunčia. Krč parašiau ten admin@las-venturas.lt šitu adresu, gal atsilieps kažkas:D

  2. Zdarova

    1. Mister_Tedis

      Mister_Tedis

      E baxurai nušove mano šita acc jei ką prirašys nekreipkit demesio !

  3. Kvepalus ahuėnus, dar kitus kvepalus, hantelį, 1000 litų ir dar tikiuosi truputį vėliau gaut Ipad Air
  4. Yra kurie tikrai gerai nusimano apie telefonus?

  5. na manau, jei tik baterija, tai tada už 50lt turėčiau susitvarkyt, bet jei kažkas rimčiau, kaip procas ar dar kas, tada žopa..
  6. tarkim nokia lumia 1020 tai yra tikrai geras. Bet manau, kad ant jų nėra tiek žaidimų ir appsų kiek ant androido ar ios. Siūlyčiau tau pirkt kažką iš šių : Iphone 4s/5/5s ; HTC one ; Samsung galaxy s2/s3/s4 ; nokia lumia 1020. Manau geriausi telefonai, tik žinoma, gali būti ne kiekvienam įkandami, pasakyk sumą, pasiūlysiu daugiau.
  7. Deja, pirktas anglijoj, nebuvo tokios garantijos, kad tiktų visose šalyse. Gaila aišku, bet ką jau padarysi.
  8. Ne, ji nėra integruota, bet supranti, galvoju, kad gal bus galima dar kažkaip per nustatymus tai pataisyti..
  9. * Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Tomas_Punk * Jums reikiama pagalba: Sveiki, nesuprantu kas čia darosi. Telefoną turiu jau nuo liepos galo, viskas buvo gerai, o dabar prieš kelias savaites prasidėjo tokios nesąmonės, kad įkraunu pilnai telefoną, 100%, naudojuosi iki 30min pastoviai, jei dar žaidimus žaidžiu greičiau dar ir jis išsijungia, įjungiu tai įsijungia nepilnai ir vėl išsijungiai, ir vėl bando įsijunkt. Tada įdedu, kad krautusi ir rodo 0% ir kraunasi vėl, nors prieš tai būna likę dar 80% ~ baterijos. Gal kas nors žinot kas čia yra?
  10. 44 žaidimai ir tokie kaip CS:GO, CSS, Medal of honor ir dar daug kitų gerų ir nori tik 80LT? Jie tik 3 verti daugiau nei 80LT. Kažkaip kvepia, kad crackintas steamas
  11. Deja, neveikia parsisiuntimo linkas. ;/
  12. 1. Vardas_Pavardė žaidime: Tomas_Punk 2. Modifikacijos pavyzdinė nuotrauka [NEBŪTINA]: ieškau LVPD mašinos. 3. Kiek LIKE atsiskaitysi?: kiek norėsit.
  13. Nušoviau netyčia, nereikia bėgiot po kulkom. :DD Manai, aš prašyčiau , kad užmutintų tave, dėl to, kad ten įžeidinėjai ar panašiai, pats būčiau adminas nemutinčiau, nes neesu toks verksnys, atsikirščiau tuo pačiu. Sakai draugų neturiu, čia draugų tikrai neturiu daug, bet aš jų turiu pilna tikram gyvenime, priešingai nei tu. Kai aš tau tą /sms parašiau, tu buvai pirmas pradėjęs, neberodė jau čhata gaila, būčiau ss padaręs. Štai radau nuotrauką, kai tu pradėjai. Aš buvau normaliai eilėje, o tu man parašei "eik į galą dūhe" ir panašiai, tų ss neturiu. Čia parašiau, kad tu neesi eilėj, ne aš, gaila matosi tik "ne aš" , o tu vėl mane įžeidinėjai.
  14. 1. Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Tomas_Punk 2. Administratoriaus Vardas_Pavardė žaidime: Alex_Vrc 3. Administratoriaus nusižengimas: Nesuprantu tokių, patys įžeidinėt pradeda atsikerti - mutina.. 4. Įrodymai (būtina):
×
×
  • Kurti naują...