Jump to content
Ieškoti
  • Daugiau nustatymų...
Rasti rezultatus, kurie...
Rasti rezultatus...

Prisijungę žaidėjai: 0 / 0

Versija:


The_Malboro

Nariai
  • Pranešimai

    16
  • Užsiregistravo

  • Paskutinis apsilankymas

Reputacija

37 Pradedantis siekti tikslų

Apie The_Malboro

  • Rangas
    Užsiregistravęs

Žaidimo duomenys

  • Administratorius:
    1 lygio
  • VIP:
    PREMIUM

Profilio informacija

  • Lytis:
    Neatpažinta
  1. Abiejuose vaizdo įrašuose matosi kaip man imasi šarvai ir gyvybės gerbiamasis
  2. Nereikia slėpti savo vidinės pusės ( apgavikas, vertėjas ). Tiesiog nereikia manęs versti su tokiais juokingais video ( kuriame tu naudoji mod'ą kuris imituoja žaidėjo INV ). Taigi tokius matau kiaurai kaip tu. Šiame serveryje INV net neveikia, čia tau ne miestelių gyvenimas... ( sudegei ). Kita karta kaip versi uz cytus ar kazka panasaus, nenaudok pats cytu su kuriais verti. Nes manau patyre samp zaidejai zino tokius prikolus ka naudoji tu..
  3. Tik nereikia čia tų atmazų, viskas aiškiai matosi. Tiek kulkų ir dar nuo BRIGADOS neliptų čia yra neįmanoma Vien dėl to, kad esi free adminas tau nepadės įrodyti tiesos, reikia rimtų įrodymų už INV, pats Invis taip teigė. O tavo administratoriaus darbas neatrodo įspūdingai Auris_Gasolis [nuo 2014-01-03]; (1/3 įspėjimai) (2 lv) Manau būsi nubaustas už free ban'ą, sėkmės. Bėje sužinojau apie šį modą, kad su juo seniau miesteliuose versdavai direktorius uz INV, manau siame serveryje tokio apgaviko greitai neliks.
  4. Gal jau nebejuokink su tokiais video, prisikėlęs visokių nesąmoningų kraujo efektų modų, todėl tau ir atrodo, kad INV. Aiškiai matosi, kad kaip šovė pirmą kulką nuėmė šarvus. Eilinis "free banas"... Kitą kartą prieš banindamas išsitrink kažkokius modus, nes per juos nieko nesimato.
  5. :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDD *Myliu Las-Venturas.lt* bbd :DDDD
  6. Max_Tosha pagaliau kazka bando tvarkyt, o ne eilini karta gint ta lafa http://www.part.lt/img/13b9591cd12037e44347b88d4ac4d76c16.png

    1. Rodyti ankstesnius atsakymus  5 daugiau
    2. Moghito_Mexo
    3. The_Malboro

      The_Malboro

      Jis budamas toks menkas daugiau nieko negali ir padaryti, turi protine negalia,

    4. Justas_Marlboro
  7. Anketa: 1. Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: The_Malboro 2. Administratoriaus Vardas_Pavardė žaidime: Lafa_Marino 3. Administratoriaus nusižengimas: Free ban, klemka priime irodymus. 4. Įrodymai (būtina): http://las-venturas.lt/forumas/index.php?/topic/93930-arnis-brigada-ban-lafa-marino/
  8. * Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: The_Malboro * Ar susipažinote su visa informacija ir pažadate laikytis taisyklių: Taip.
  9. 1.Jūsų Vardas_Pavardė: Ilgas_Longas 2.Žaidėjo Vardas_Pavardė (kurį užbaninote): Erik_Sprite 3.Už ką buvo skirtas banas: Naudoja sobeit'ą. Įsijungęs "anti bike fall" funkcija, kuri leidžia atsitrenkus į kokį nors objektą nenukristi nuo motociklo ir pnš. Padarėme ir test video. 4.FOTO/VIDEO įrodymai (KAD ŽAIDĖJAS YRA KALTAS, PRIVALOMA): junkites HD ant video Erik_Sprite čytinimas ( dar matosi kaip krenta siek tiek ir vel vaziuoja, aiskus cytai ) https://www.youtube.com/watch?v=Ii4tHK-7s0A&feature=youtu.be Čia test video su Auris_Gasolis, kaip iš tikrųjų būna. https://www.youtube.com/watch?v=t8e_jjLH03c&feature=youtu.be Erikai tik nereikia jokių atmazų, kad lagina ir pnš. Visi žino, kad čytas esi ir pagaliau esi smarkiai prigautas, sekmes.
  10. As nesakiau, kad mane dosina. Tiesiog siomis dienomis, man internetas stringa. Juk as nieko negaliu padarytu del sio dalyko, todel man ir lagina.
  11. cia net nereikia atmazo, nes as nieko nenaudoju ir man serveris labai lagina, kaip ir sakiau pastovei nekrauna objektu ir pns. Tavo video matosi, kaip man lagina.
  12. Pats matai kaip lagina serveris, tavo video akivaizdžiai matosi, kad aš laginu, todėl tu nepataikai. Ką man padaryti, kad serveris ištisas dienas man stipriai stringa ir kas 10 min restartuojasi... Kur tu čia čytus matai tai nesuprantu.
×
×
  • Kurti naują...