Jump to content
Ieškoti
  • Daugiau nustatymų...
Rasti rezultatus, kurie...
Rasti rezultatus...

Prisijungę žaidėjai: 0 / 0

Versija:


Donatas_Seler

Nariai
  • Pranešimai

    139
  • Užsiregistravo

  • Paskutinis apsilankymas

Reputacija

118 Pripažintas

Apie Donatas_Seler

  • Rangas
    Bandantis pritapti
  • Gimtadienis
    1997.08.25

Žaidimo duomenys

  • Administratorius:
    3 lygio
  • VIP:
    Bronzinis
  • Patirtis:
    65k
  • Pinigai:
    1 mln
  • Tr. priemonės:
    Tahoma

Kontaktai

  • Facebook:
    donatas.kryzevicius@gmail.com

Profilio informacija

  • Vieta:
    Šiauliai
  • Lytis:
    Vyras

Paskutiniai lankytojai

808 profilio peržiūros
  1. Išjunk ir įjunk PC ir prieš išjungdamas pc išjunk steam. Ir viskas veiks.
  2. Dėl peštukų gerai, dėl gaisrinės gerai, o dėl SPD nrg negerai, nes tada į SPD darbą eis žmonės vien tik dėl to nrg, ir kels ridą bei algą. Ir kas iš to? Jau geriau mafijom vietoj pony sandking įdėkit. Tada bus lygios jėgos.
  3. Tai čia nebėda. Jei užbanins mane IP adresu su Poweriu pašnekėsi ir tau prasiūs ant unban. Argi čia bėda. Ir Inviu iš to nauda. Gaus biški šaibų, ir tu galėsi toliau grainti. Taigi poweriui negaila prasiūsti, taigi Doneit_Power yra.
  4. Žinai tokį dalyką kaip IP changer??? Ai tu rimtai doneiteris esi tai tau tokio nereikia. Taigi p.x turi pinigų pilnas kišenes ir gali švaistyti į kairę ir į dešinę. Tad ggwp doneiteri.
  5. Ką tu čia svaigsti. Jei tave šaudau tai jau skaitosi visi ane? Nešaudyčiau jei ne OŽYS būtum. Bet ožys esi tai gali dvėsti. Žinok aš acc galiu daug susikurti ir tada vapšie iš hp neišeisi ereli tu. Tada galėsi doneitint inviui kad man RCON duotų.
  6. Jo lojam, ir tikrai taip ten nereikia masės nes ten užtenka paimti pora čyteriųgų ir tipo sakyti ai čia 2 metus dm serve lošiau, nors paliubomu inv pasileide sėdi ir tipo wow kieti :DD patys pasigaunat, poto tipo čia visi sakot nečytina nečytina, nors ten pas kiekviena wh mažiausiai yra aim pas puse, ir dar inv kai prišikta, paplite, visi žino visiem nusišikt, ne tai aišku žinau kas dabar bus, kad išsakiau savo nuomonę bus tipo išmok ten šaudyt ar mes nečyteriai :DD eikit jūs nesimazinkit patys, pažiūrėkit kaip jūs patys pasigaunat ale "Dmeriai".. Tai *Myliu Las-Venturas.lt* jei ten tiek daug cheaterių yra tai ko nepagaunat jų. Paprašyk Poweris_Wade kad tau nupirktų adminą (Jis jūsų grupelės doneiteris yra jam px. Nori sėdi) ir gaudyk 24/7. Kai pagausi nors vieną paskambink.
  7. Na ten tikrai yra susirinkusi tikrai gera kompanija, bet TIKRAI daugėlis ten tik važinėjasi su geromis mašinomis ir tiek. Kiek dirbau mafijoje (o dirbau tikrai ilgai) į atgrobimus SPD nevažiuodavo. Važiuodavo tik Deimante_Miela ir dar matydavau Džeiki kartais. O ką kiti tuo tarpu veikia? Ogi važinėja su Sultan ir Infernus...
  8. Na aš manau, kad visa teisėsauga yra niekuom tikusi. Nes direktoriai nesurenka normalios komandos. Mano manymu vieninteliai teisėsaugos nariai, kurie yra gan geri tai yra SPD. Nu nes ten patenka tik tie kurie tikrai yra patyrę. Tai dėl to prieš panaikinant teisėsaugos sritis, reikėtų pagalvoti ar tikrai reikalinga SPD. Kokia iš jų nauda? Jie tiesiog ten eina dėl Sultan, Infernus, vien dėl to kad ten yra geros transporto priemonės. Bei ar esatę matę kad SPD važiuotu į atgrobimus??? Va dar vienas dalykas dėl ko SPD irgi nėra reikalinga teisėsaugos sritis. Na tikiuosi supratote ką turėjau omėnyje.
  9. Kaip įmanoma padaryti /pas su mašina. Tu man tokį dalyką papasakok.
  10. 1. Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Donatas_Seler 2. Administratoriaus Vardas_Pavardė žaidime: Striker_Player 3. Administratoriaus nusižengimas: Nemokėjimas elgtis Admin ginklais. 4. Įrodymai (būtina): http://imgur.com/a/zzc3m
  11. Na čia jau jūsų kaltė yra. Kokias 2h buvo neįmanoma išsikviesti mediko, ir dėl to miriau apie 20 kartų. Žinok labai įdomu taip žaisti.
  12. 1. Jūsų V_P Donatas_Seler 2. Kodėl peikiate šios firmos atstovą? Na neįmanoma išsikviesti medikų, nes yra išjungtas susisiekimas su medikais. Tipo jiems treniruotė, nors nėra nei pavaduotojo, nei direktoriaus, per juos miriau nuo kreko priklausomybės, nes vienas medikas buvo aktyvus, o su juo susisiekti nebuvo įmanoma. 3. Kas tai? (direktorius/pavaduotojas) Nežinau kuris. 4. Įrodymai: http://www.part.lt/img/01dfacd47fde413e8c6e73a35fd55a0f347.png http://www.part.lt/img/4bf3e43073c527c1b657e5f2213a4552761.png http://www.part.lt/img/0c8ff49345856a357ead519b1d954df4872.png
  13. Matos kad naujienų neseki. Taigi pasisveikink su nauju Lucchese pavaduotojumi.
×
×
  • Kurti naują...