Jump to content
Ieškoti
  • Daugiau nustatymų...
Rasti rezultatus, kurie...
Rasti rezultatus...

Las-Venturas.LT | 0.3.7 klientas

Prisijungę žaidėjai: 1 / 200

Versija: LV 7.7.7


Zet_Energy_Atsarginis

Nariai
  • Pranešimai

    22
  • Užsiregistravo

  • Paskutinis apsilankymas

Reputacija

22 Pradedantis siekti tikslų

Apie Zet_Energy_Atsarginis

  • Rangas
    Užsiregistravęs

Paskutiniai lankytojai

Paskutinių lankytojų sąrašas išjungtas ir jis nebus rodomas kitiems nariams.

  1. 1. Jūsų slapyvardis: Zet_Energy2. Administratoriaus slapyvardis: Hot_Anonymous3. Užblokavimo priežastis: Cytinimas, Smagiausia tai kad nei as keliau nei as botas PINGAS visa laika kosminis, masina buvo modinta, Tai *Keberiokšt* ar nebuna kad ir nerodo kartais zaideju, Hotai jai nepazysti hacku tai ir atsisakyk sudo nemales, Legalizuoja jis driftmod, Realiai net Strobe.cs yra hackas (Nesusidauzo lempas)4. Vaizdinė medžiaga: @Invision_White Tu gal irgi prisidek prie sios situacijos, nes pasirenki i atsakingas vietas, tokius kurie tik draugam legalizuoja driftmodus, tuoj ir auto-cbug legalizuos.
  2. Beje zinau kas dar galejo itakoti toki nutikima, mano kaip zaidejo Ping yra labai aukstas nes naudoju Huawei modema kuris tikrai yra Hui Weik
  3. Lygiai taip pat man rode kaip nuo 14s iki galo video. tik kad tu atsiradai mano masino gale. Ir nebesimetyk redaguodamas savo teisinius nes, parodymai kas 15min keiciasi pasimetes kazkoks, ar tiesiog piktas jog nelabai kazkas paeis.
  4. Ir nebejuokauk visuomet bunu online tai kaip sakai ka geriau daryti ar bota uzsileisti ir uzmigti, tuomet adminai gales pagauti su /Arbotas Ar tiesiog kelti paciam rida su golfo modu, uzsileidus muzika ,,Juodas Golfas'' Valgant siemkes Esu pries DriftModus tai kaip sakai pats ridos bota drosiu, Tiesiog stengies nuversti ir ale poto primesti ahuel.
  5. Atgailestauju bet nenaudoju jokio ridos boto, tiesiog esu isikeles 3 golfa vietoj zr-350 ir kadangi jis nera kokybiskas tai jo baze trumpesne per pirma susidurima man tiesiog rode jog taves net nepalieciau o tu nuskridai, o antra smugi pataikiai tiesiai i sona... Viskas paaiskinama, Realiai jai junkciau ridos bota, junkciau ant naujoko ir sedeciau kitoje masinoje. Banintumet naujoka o as nieko neprarandu. sorry broo bet tikrai nesvaigstu. Stai modo linkas jai ka domina. Adminai pasibandykit (Sekmes pavyduoliam bandant antra karta)
  6. Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Zet_Energy Kokią transporto priemonę parduodate?: Regina Pradinė kaina: 25.000€ Ar domina mainai? Kokie?: Taip, i kita tr.priemone , Lagaminai. Vaizdinė informacija ,kuri suteikia daugiau informacijos apie transportą: Modo link: https://gamemodding.com/en/gta-san-andreas/cars/70356-volkswagen-passat-b3-variant-stanced.html
  7. Serverija zaidziu senai, ziuredamas i nauja profilio anketa nespresk apie zaideja. O Ka reiktu trinti tai tik jusu galva ponas Tom_Hardy
  8. Zaidima Lengvinanciu programu negalima tureti.. Nesvarbu kada ir kaip tu jas naudoji.
  9. 1. Kaltinamajo asmens slapyvardis (Vardas_Pavardė: Ultra_Vodka2. Kuom jį kaltinate?: Drift Mod 3. Vaizdinė medžiaga (Vaizdo įrašai, Nuotraukos: 4. /Cyt Ultra_Vodka Drift modas - Ir Gerb.Administratoriaus atsakymas (Bicelius gelbsti)
  10. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Zet_Energy Kam skirtas pasiūlymas („TeamSpeak kanalui“, serveriui, forumui): Serveriui Kokia tai sistema?: AFK-Sistema Kodėl tai yra naudinga?: Zaidejai maziau patirs serverio sisteminiu klaidu kurios sukelia ivairiu nepatogumu. Pasiūlymo/Idėjos aprašymas: Sistema labai panasi i senaja zvejybos sistema arba kasyklos sistema, tiesiog atrinkus naudinga dali ja naudosime Afk-Sistemoje. Kaip as isivazduoju naujaja afk-sistema? Atsirastu vidury ekrano vadovas kurio nurodymus vigdant isvengtumete AFK lenteles kuri sukelia daug nepatogumu zaidziant. Kokie butu vadovo nurodymai? PVZ: Jai esate aktyvus paspauskite ,,M'' mygtuka. Liko 5 sekundes (Mygtuku ivairove, zinoma naudoti tik neaktyvius mygtukus) O jai zaidejas nepaspaudzia nurodyto mygtuko tarkim per 5s? Na tai tuomet zaidejas tikrai yra neaktyvus ir galima naudoti dabartine AFK lentele Kokia nauda zaidejui? Nebegautumete kick uz AFK narkotiku sandeli, galetumete drasiai rinkti stovedame ir nereiktu rasyneti veju. Rakinant viesbucio durys tai pat nebereiktu rasyneti tusciu sms. Keliant rida nebesustojinetumet, ir sutaupytumete nemazai laiko. Realiai yra labai daug priezasciu del kuriu reikalinga nauja AFK-sistema Patiko? paspausk like Nepatiko atsakyk kodel? Video:
  11. Normaliai ji vaziuoja, Nei kokie trukciai nei dar koks gai dys, normalus speed. Tiesiog mali suda, vaziuoji ant tu kurie privilegiju neturi Net nemutini kitu kurie serve ale kieti baudi tik naujokus
  12. 1. Jūsų slapyvardis: Zet_Energy 2. Administratoriaus slapyvardis: Mister_Tedis3. Užblokavimo priežastis: Cytinimas4. Vaizdinė medžiaga: 5. Realiai net neisivaizduoju ka as sugebejau pacytint su originaliu sampu, Galima tikrinti PC (Ping)
×
×
  • Kurti naują...