Jump to content
Ieškoti
  • Daugiau nustatymų...
Rasti rezultatus, kurie...
Rasti rezultatus...

Las-Venturas.LT | 0.3.7 klientas

Prisijungę žaidėjai: 0 / 200

Versija: LV 7.7.7


Samp_Llfe

Nariai
  • Pranešimai

    17
  • Užsiregistravo

  • Paskutinis apsilankymas

  • Laimėtos dienos

    2

Samp_Llfe paskutinį kartą laimėjo Gruodis 28 2023

Samp_Llfe turi geriausiai pripažintą turinį!

Reputacija

16 Naujokas

Apie Samp_Llfe

  • Rangas
    Užsiregistravęs

Paskutiniai lankytojai

Paskutinių lankytojų sąrašas išjungtas ir jis nebus rodomas kitiems nariams.

  1. Idėjos gana aiškiai ir suprantamai išdėstytos.. Klausimas tik vienas, ar pagaliau atsižvelgs į tai, tam tikri asmenys… Šiaip, pavaduotojo idėja tokia, kurią skaitant, kyla klausimas - kodėl dar taip nėra? Aš UŽ. Mechanikų idėja taip pat gera, vis dėl to reikia sulyginti darbus, nes idėja visų tokia pati, sąlygos tam ir turėtų būt bent jau artimai panašios. Aš UŽ. Su žvejybos idėja visiškai sutinku. Nors ir korteles pagauti nėra lengva, dabar, už tai jokios naudos negauni. Ką šiek tiek pakeisčiau, tai prizą už tą kortelę, mažiau apsikraunant, manau užtektų pinigų, xp ar žvejybos XP, atitinkamai kortelės pagavimo sunkumui. Aš UŽ.
  2. Pirkėjo anketa 1. Jūsų slapyvardis: Samp_Life 2. Jūsų perkamas retas daiktas (iš /retidaiktai)(iš /lagaminai)?: /retidaiktai iš sidabrinio lagamino, visi lagaminai. 3. Siūloma kaina: Sutartinė.
  3. servo saunuoliukas, forume dbr baudejas, bratuxauvazuxa🤙🏾
  4. mldc bratuha uwazuxa, as citeris, tu ne, tik tuo mes skiriamies💔 Sveikinu sugrįžus, sėkmės!❤️
  5. Valstybės tarnautojas, visus gasdina, del to ir nikas Kristupas Skery
  6. Ne free killas, o killas nes daug cypi. Visų antra, žiūrėk ką rašai, brangioji..
  7. Anketos šablonas, norint pranešti apie užblokavimą: 1. Jūsų slapyvardis (Vardas_Pavardė): Samp_Life 2. Užblokuoto asmens slapyvardis (Vardas_Pavardė): Gabriele_Fabb 3. Užblokavimo priežastis: Apgaudinėjimai 4. Papildomi komentarai (nebūtina): 😕 5. Vaizdinė medžiaga (vaizdo įrašai, nuotraukos): https://imgur.com/a/GLVbqRw
  8. 1. Jūsų Vardas_Pavardė: Samp_Life2. Administratoriaus @Vardas_Pavardė: @Mike_Angry3. Administratoriaus nusižengimas: ir toliau pažeidinėja taisykles, getinasi narkų - susišaudymo metu.4. Vaizdinė medžiaga patvirtinanti asmens kaltumą: Tai va
  9. Kur jūs matot konfliktą? pasiuntimas nėra įžeidimas, vyro lytinis organas taip pat ne keiksmas. dw efka
  10. PAPEIKIMO ANKETOS ŠABLONAS 1. Jūsų Vardas_Pavardė: Samp_Life 2. Administratoriaus @Vardas_Pavardė: @Efka_Rodz 3. Administratoriaus nusižengimas: Free mute + pridėsiu lempinį banneda 4. Vaizdinė medžiaga patvirtinanti asmens kaltumą: https://imgur.com/a/YNGxxZH Pasinaudojau internetu ir radau informacijos.. Cituoju ,,Kiekvienas žmogus yra individas, jis yra „savo rūšies atstovas“, žmogus bendriausia biologine prasme.'' Juokinga @Project_Ekko kaip 2 papeikimus su S’L slapyvardžiu priėmei, o Efkos būtent ne :DDDD bannedas:
  11. Koks jausmas su 47-10fpsų žaisti? Aš pilnai suprantu, kad iki tavo kaimo neateina toki žodžiai, kaip individas, ar individualybė, bet nu būk tu geras, pasilik šitą žinių stoką sau, nedarydamas neapgalvotų sprendimų. Visiem būna sunku retkarčiais, bet tau vis dažniau ir dažniau... Gal pagalbos reikia kažkokios? Jei ką - kreipkis.
  12. PAPEIKIMO ANKETOS ŠABLONAS 1. Jūsų Vardas_Pavardė: S’L 2. Administratoriaus @Vardas_Pavardė: @Efka_Rodz 3. Administratoriaus nusižengimas: Free mute + pridėsiu lempinį banneda 4. Vaizdinė medžiaga patvirtinanti asmens kaltumą: https://imgur.com/a/YNGxxZH Pasinaudojau internetu ir radau informacijos.. Cituoju ,,Kiekvienas žmogus yra individas, jis yra „savo rūšies atstovas“, žmogus bendriausia biologine prasme.'' bannedas:
  13. ANKETOS ŠABLONAS 1. Jūsų Vardas_Pavardė: S’L 2. Klano nario Vardas_Pavardė:Jeffrey_Mckinney 3. Peikimo priežastys: čytinimas 4. Vaizdinė medžiagai: https://las-venturas.lt/forumas/index.php?/topic/203156-įspėtas-be-papeikimo-jeffrey_mckinney/
×
×
  • Kurti naują...