Jump to content
Ieškoti
  • Daugiau nustatymų...
Rasti rezultatus, kurie...
Rasti rezultatus...

Las-Venturas.LT | 0.3.7 klientas

Prisijungę žaidėjai: 1 / 200

Versija: LV 7.7.7


JJuodasis_Varnas

Nariai
  • Pranešimai

    67
  • Užsiregistravo

  • Paskutinis apsilankymas

Reputacija

73 Pažengęs

Apie JJuodasis_Varnas

  • Rangas
    Narys

Žaidimo duomenys

  • Administratorius:
    2 lygio
  • VIP:
    Auksinis

Profilio informacija

  • Lytis:
    Vyras
  1. Ačiū visiems už suteiktą pagalbą. Ir dar vienas klausimas : O ts.las-venturas.lt palaiko tik tą naujausią versiją? Ar galima su kažkokia kita ateiti?
  2. Atsiprašau už pavadinimą, tikiuos Jus aš suviliojau, jog ateitumete čia. * Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Juodasis_Varnas * Jums reikiama pagalba: Anksčiau turėjau TeamSpeak, viskas buvo gerai, dabar jį ištryniau ir sugalvojau vėl įsirašyt, bet jis man neveikia, buvau prieš tai atsisiuntęs Team Speak 3 3.0.6 versiją, viskas buvo gerai pajungė, bet į ts.las-venturas.lt įeit neleido, reikėjo update, bandžiau daryti update, niekas nevyksta, ištryniau ir įsirašiau Team Speak 3 3.0.14 (tą naujausią, nepamenu tikslios versijos skaičius) ir kai viską įrašau išmeta lentelę : http://www.part.lt/perziura/051515ca403875cf7e85405ef738d423913.bmp Prašau padėkite, noriu vėl pradėt lankytis Team Speak 'e. [Atsilyginsiu]
  3. O čia kaip suprast tavo pavardę? Sonata_Suk* ar kaip, nes rusų kalboj raidė ,,c" reiškia ,,S" tai bus ,,SŪK*" Šiaip nemalonu bahuriuk.
  4. 1.Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: BROOKLYN_DOGG 2.Administratoriaus Vardas_Pavardė serveryje: EDDIE_SCARPA 3.Kodėl buvote užbanintas: Pagal jį aš reklaminau. 4.Nuotrauka kurioje matoma jūsų bano priežastis: Nepasidariau. Žodžiu, SATG.LT nėra reklama, nes tą serverį pirko Invis, jei netikit prisijunkit į forumą, ir rašys, kad LAS-VENTURAS.LT mes priklausom jau. Taigi va ta tema,to svolačiaus : http://las-venturas.lt/forumas/index.php?/topic/90062-banned/&do=findComment&comment=866204
  5. Čia, jog vidurinis pirštas būtų didesnis. Paliksiu intrigai, vyručiai. O dar ta pati merga kalba kur jungies į serverį?
  6. Atsiprašau, jog ir Jūsų neįrašiau į geruosius žmones, tiesiog daug vardų neparašiau . * Ačiū, kad mane prisimenate.
  7. 1. Jūsų tikras Vardas? Žygimantas 2. Jūsų pravardė? Žygutis 3. Kiek jūms metų? 15metų. 4. Jūsų gyvenamojį šalis? Lietuva 5. Jūsų gyvenamas miestas? Panevėžys 6. Koks jūsų ūgis? 1,97 m. 7. Koks jūsų svoris? 78 kg. 8. Jūsų hobis? Krepšinis, protų mūšis, 9. Jūsų zodiako ženklas? 10. Kokia šalį esate aplanke toliausiai? Patriotas, toliausiai Vokietija. 11. Ar sportojuote? jeigu taip ką lankote? Krepšinį. 12. Apibūdinkite save charakterį? Tylus, linksmas . 13. Koks muzikos stilius jūms patinka? Senas HIP-HOP (Tupac, Snoop Doggy Dogg, Kurupt, J. Cole, Tony Touch, Vinnie Paz, 13, Biggie, Dr. Dre ir panašiai) 14. Kokie jūms filmų žanrai patinka? Veiksmo, komedijos ir t.t Svarbu filmas ne ilgas, ir įdomus. 15. Ar turite auginti gyvūną? Turiu. 16. Ar turite brolį / sesę? Sesę. 17. Mėgstamiausią mokykloje pamoką? Lietuvių k. Matematika, Geografija, Kūno k.,Istorija, Fizika, Biologija. 18. Koks jūsų gyvenime tikslas? 19. Kokius žmones tu pripažįsti ir mėgsti? (charakterio savybės): Pripažįstu --- Bendel_Marcel ; Deividas_Paška ; Jery_Black ; (Tos dainininkes (per TeamSpeak )) ; Ivanas_Žigūlys; Eddie_Scarpa ; Lionel_Messi .Tingiu Charakterio savybes vardint. 20. Kokių žmonių nepripažįsti ir nemėgsti? (charakterio savybės): Lionel_Messi (kartais) ; Žygimantas_Dirol . Tingiu vardint Charakterio savybes. 21. Ko siekiate serveryje? Visko turiu ko reikia. 22. Ką veikiate dažniausiai serveryje? Smaukaus iš kampo į kampą. 23. Jūsų fotografija (-os)?
  8. Jei žaisčiau, visiem čia sūbinės būtų išplaktos ir makaulės plaktuku iškaltos.
×
×
  • Kurti naują...