Jump to content
Ieškoti
  • Daugiau nustatymų...
Rasti rezultatus, kurie...
Rasti rezultatus...

Las-Venturas.LT | 0.3.7 klientas

Prisijungę žaidėjai: 4 / 200

Versija: LV 7.7.7


San_James

Naujasis Mechanikų direktorius

Rekomenduoti pranešimai

Sveiki sulaukiau 16 anketų iš jų išsirinkau 2 pagrindinius kandidatus. Netoli kandidatų buvo Rhet_Smith viską sutrukdė neaktyvumas. Daugelis atkrito kadangi neįkėlė nuotraukos su darbo patirties taškais arba neturėjo pakankamai darbo patirties.


 


Kandidatai


 


Mitchell_Nigga – anketa gera, pradėjai rašyti tvarkingai apie charakterį tik paskui pradėjai rašyti koks direktorius turėtų būti dėl kažko nereikėjo apie tai rašyti  ir paminėjai medikų darbą. Apie idėjas: mechanikų paskaitos man tavo idėja patiko rašei apie ją, kad sukviestute į TeamSpeak programą žmones ir pravestute paskaitą apie mechanikų darbą. Manau ji praverstų serveryje naujokams, nes jie pažinotų jūsų darbą ir galbūt prikviestute dirbti. Serverį buvai leavinęs, bet grįžai ir jau žaidi kažkur apie mėnesį esi aktyvus, tiek žaidime, tiek teamspeak‘e, tad tikiuosi nenuvilsi manęs ir tau šiandien suteikiu šansą sveikinu tapus Mechanikų direktoriumi.


 


Arminas_Carleone – anketa gera, neprirašyta nereikalingų žodžių, bet idėjų neradau kurios pagyvintų darbą. Serveryje pasiekimų esi turėjęs, pagrinde kaip rašei tik VLA lyderis/pavaduotojas ir Aro pavaduotojas.  Pats buvau suteikęs šansą tau būti VLA lyderiu, bet neįgyvendinai ko norėjau ir buvai nušalintas už neaktyvumą. Serverį taip pat buvai leavinęs kažkiek laiko ir grįžai žaisti aktyvus buvai, bet šį sykį kitas kandidatas geriau pasirodė, tad šiandien tau skiriu 2 vietą.


 


Naujasis Mechanikų direktorius Mitchell_Nigga


Direktoriui neišbuvus 2savaites, direktorius atiteks 2vietai.


 


Dėl ko nepatekote į kandidatus galite klausti asmenine žinute žaidime arba forume.

  • Patinka 9

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites
Svečias
Ši tema yra užrakinta.
×
×
  • Kurti naują...