Jump to content
Ieškoti
  • Daugiau nustatymų...
Rasti rezultatus, kurie...
Rasti rezultatus...

Las-Venturas.LT | 0.3.7 klientas

Prisijungę žaidėjai: 0 / 200

Versija: LV 7.7.8

Ponas_Batonas

Nariai
  • Pranešimai

    171
  • Užsiregistravo

  • Paskutinis apsilankymas

  • Laimėtos dienos

    2

Viskas, kas paskelbta nario Ponas_Batonas

  1. esu laisvas zmogus ir ka noriu ta sakau ir ka noriu ta vaidinu nes man kaskoks ciuvas neuzdraus vaidint mergina, o tu kaska turi pries transgender ? gal as toks esu ir man patinka tokiam buti laido ritery tu.
  2. aš surakinau nes tu mane sekojiai bet ten viskas buvo draugiškai o rašau ppk aš tau del šaudymo i mane ir ižeidinejimu, jai nori rašyk man ppk jog surakinau bet ten surakinau nes draugiškai buvo, ir dar budamas call per dc tau aiškinau jog nesekio tum manes nes nepatinka kai mane sekioja no reson ir tada tokiais budais ir surišau bet jug ne del to rašau ppk o dėl ižeidinėjimu, kam reike ižeidinėti ? ir šaudyti nu nes jai tave pagrobiau tai ir tilek lauk kol paleisiu ir gaudik. laido riteri tu pridedu jog nera normalu sekioti no reason už tai ir buvai surištas
  3. 1. Jūsų Vardas_Pavardė: Ponas_Batonas 2. Darbuotojo Vardas_Pavardė: Kajus_Klaustukas @kajus_klaustukas 3. Darbuotojo nusižengimas: ižeidinėjimas bei šaudymas be priežasties 4. Papildomas komentaras (nebūtina): prisijungiu į serveri ir sėdžiu kaleime išėjas iš kaleimo atsiradau prie pd ir iškart dėl kaško lauke Kajus_Klaustukas atvykes su dviračiu tiesiog stovejo ir seke mane tada padariau /tpvm ir nuvykau į BINCO drabužių parduotuve tenais nsuipirkes rubus padariau TPLV ir važiavau su dvįračių į ligonine nes reikejo NPRIK aš kai išvažiavau iš TPLV mane Kajus_Klaustukas seke su dviračiu ir karts nuo karto sove iš MP5 i mane nuo dviračio poto iš ligonines važiuodamas atgal i tplv mane vėl sekė su dviračiu ir šovė iš MP5, poto pasijamiau tplv nuomos mašina ir surišau Kajus_Klaustukas ir isodinau į mašina poto važiavau į sf su juo mašinoje bet jis pradejo negražiai mane vadinti ir rašineti per dc negražiai. 5. Įrodymai (nuotrauka, vaizdo įrašas): https://imgur.com/a/3w8yB0i neturiu irodimu kai mane šaudė nes galvojau jog paliks mane ramybeje ir nepasidariau, nebent kur nors rasiu tai pridesiu.
  4. 1. Jūsų Vardas_Pavardė: Ponas_Batonas 2. VIP nario @Vardas_Pavardė: Dwayne_Johnson 3. VIP nario nusižengimas: trumpai ir aiškiai, sekiau ji kaip vare su fura dirbdamas trv atsekiau ir pradejau šauditi tas vietoi to jog persirengtu ir šauditu atgal pasigide su vip komanda 2 ar 3 kartus 4. Vaizdinė medžiaga patvirtinanti asmens kaltumą:
  5. Anketos šablonas užsisakyti darbą. 1. Darbo tipas [Avataras/Parašas/Logo/Rangai]: logo 2. Darbo paveiksliukas [būtina]: 3.Darbo tekstas [būtina]: PONAS BATONAS , PASVALIO VIERHAS 4.Darbo efektai [Taip/Ne]: TAIP 5.Darbo dydis [nebūtina]: 6.Darbo pavyzdys [nebūtina]:
  6. Jūsų slapyvardis (Vardas_Pavardė): Ponas_Batonas Spėjimas: 45
  7. Pas mane mokykloje buvo toks ivikis kad vietoje kurioje sudėti ženklai kur stoti klasėms vienas vaikas apkeitė juos ir kur turejo stoti 7b ten atcistojo 7a nes ženkle parašita 7a o kur turėjo stovėti 7a ten atistojo 7b bet ir kai direktorė padavė diploma pavaduotojai kad nuneštu 7b klasei pavaduotoja nunešė į ta vieta kur turėjo stovėti 7b bet ten buvo parašita 7a tada nuėjo prie 7b ir iteikė diploma. LINKIU VISIEMS GERU PAŽYMIU TIEMS KURIE AINA Į MOKYKLA.
  8. Anketos šablonas, norint pateikti atsiblokavimą: 1. Jūsų slapyvardis (Vardas_Pavardė): Ponas_Batonas 2. Administratoriaus slapyvardis (Vardas_Pavardė): Serveris 3. Užblokavimo priežastis: FAKE KIL 4. Vaizdinė medžiaga (vaizdo įrašai, nuotraukos):
  9. Sveikas tu man parasei i sms kad sturma darai musu klanui nors neina padariti sturmo laisvalaikio tipo klanui mes tada atsiteleportave i /tpk sutikome tave as persirengiau i laisvalaikio drabuzius tada tu pradejai sauditi tada vel persirengiau i darbo drabuzius ir tu pradejai begti as bandziau i tave sauditi nes tu uzpuolei mano klano narius bet nepataikiau kulkos tada tu pabegai mano klano narys privare automobili ir mes atvaziavome pas tave iskart sakau mano klano nariai buvo be klano aprangos tada persirengiau i laisvalaikio rubus tuo metu tu saudei i mano kalno narius tada as atbegau ir pradejau sauditi irdm neturiu.
  10. Sveiki taip pripazistu kad gidziausi susisaudimo metu ir labai galiuosi kad gidziausi
  11. Anketos šablonas Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Marty_Santorelli Ką veiksite su laimėtais pinigais: Nusipyrksiu mašina
  12. A N K E T O S Š A B L O N A S Jūsų Vardas_Pavardė ?: Marty_Santorelli Kokio darbo norite [ avataras, parašas, coveris kt. ] ?: avataro Tekstas, kurį norite matyti ant savo darbo ?: Apacioi užraša Marty_Santorelli Darbo paveikslėlis [ būtina ] ?: sita skina padaryt kaip sita: Backround gali tiesiog raudona padaryt: Darbo spalvos [ nebūtina ] ?: raudona Darbo dydis [ užsisakinėjat parašą, firmos darbus ] ?: profilio nuotraukos dydžio
  13. Reiks pasikeist, nes cia ant greicia sukuriau
  14. Tai karose,gal kas mane pažysta gal kas ne,bet noriu išgirsi nuomone apie mane.Tai jo rašykyt ka manot apie mane
  15. Išpildyta, bet negauni pelno Noriu turėti gera kompa.
  16. 1. Jūsų slapyvardis: Marty_Santorelli 2. Administratoriaus slapyvardis?: Serveris 3. Užblokavimo priežastis?: Tiesiog stovėjau ginklinėj ir pyst bana dėjo už tr priemoniu metyma. Turbut Bob ar kaip ten jis viska cia daro. 4. Vaizdinė medžiaga (vaizdo įrašai, nuotraukos):
×
×
  • Kurti naują...