Jump to content
Ieškoti
  • Daugiau nustatymų...
Rasti rezultatus, kurie...
Rasti rezultatus...

Las-Venturas.LT | 0.3.7 klientas

Prisijungę žaidėjai: 0 / 200

Versija: LV 7.7.7


Big_Dadyy

Nariai
  • Pranešimai

    222
  • Užsiregistravo

  • Paskutinis apsilankymas

  • Laimėtos dienos

    5

Big_Dadyy paskutinį kartą laimėjo Vasaris 19

Big_Dadyy turi geriausiai pripažintą turinį!

Reputacija

136 Pripažintas

1 sekėjas

Apie Big_Dadyy

  • Rangas
    Patyręs

Kontaktai

  • Discord:
    big_daddy._

Paskutiniai lankytojai

908 profilio peržiūros
  1. Taigi sveiki visi. Norėčiau padaryti paskutinį savo konkursa ir leavinu jūsų projekta. Ačiū tiems su kuriais iki šiuol bendrauju. Prizai: 1vieta - Verslas Tplv degaline 10lvl 2vieta Retas Automobis (Infernus) Tai būtų "Mūsų Naminių Augintinių Nuotraukų Konkursas". Dalyviai turi siųsti savo geriausias augintinių nuotraukas, o žiūrovai balsuotų už savo mėgstamiausią. Daugiausiai surinkes reakcijų tas ir laimės Sekmės!!!! Būtinai turi buti bent ant lapo uzrasytas jusu nick pvz Big_Dadyy kad tikrai žinotumėm kad jūsų!! Konkurso pabaiga: ( 05-05 ) Jei kyla klausimų rašykit man i dc big_daddy0560
  2. Taip pripažystu,kad uždėjau paskui dar karta pasiskaites taisyklės norėjau atgražinti pinigus net 2x už mano klaida,bet Nesutiko. Ginklų siunta vežama Los Santos - San Perėmimo operacija vyksta šaudymo principu. Jeigu laimi tolimųjų reisų vairuotojai, furgonas be jokių tolimesnių stabdymų, turi pasiekti ginklų prekeivių sandėlį. Jeigu kovą laimi teisėsauga, tolimųjų reisų vairuotojas privalo leisti patikrinti priekabos turinį. Tuo atveju, jei teisėsaugos narys pralaimėjo kovą ir pasibaigus ginklų siuntai, jis negali įtarti trv darbuotojo už ,,teisėsaugininko/civilio užpuolimas", negali atimti ginklų licencijos ar turimų ginklų.
  3. Dalyvio anketa, Norint dalyvauti konkurse, privalote užpildyti apačioje pateikiamą anketos šabloną. 1. Jūsų slapyvardis (Vardas_Pavardė):Big_Dadyy 2. Sveikinimas, darbelis, etc.:Prisiminkime kelią į laisvę ir vertinkime tai, ką turime, puoselėkime tradicijas, mylėkime savo šalį ir didžiuokimės žmonėmis, kurie ją kuria! Su Vasario 16-ąja - Valstybės atkūrimo diena!
  4. Jūsų pilnas V_P: Big_Dadyy •Kuris dalyvis užims pirmąją vietą?: Silvestras Belt -luktelk •Kuris dalyvis užims paskutinąją vietą?: Il senso- time
  5. Nzn kaip bet ir ekrana kažkaip naktį sugebėjau įspausti....
  6. Tai aš dar buvau tokiu laiku on užmigau kažkur 1:45 +- negaliu labai tiksliai pasakyti kol neužmigau nežiurėjau į laika o jau toliau nepamenu nes miegojau
  7. Sveikučiai, taigi nzn ar galima priskaičiuoti kai afk boto, nes prisnūdau prie kompiuterio nes buvau dėl tam tikros priežasties pavargęs, bet ir reikėjo pasiimt valdzios sistemoj pirma vietą. Tai bandžiau prabūti ko daigiau laiko serverį. Tikrai ilga laika nelaikiau nes matosi viskas.prabudes jau mačiau bane esu.
  8. Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Big_Dadyy Kokią transporto priemonę parduodate?: Infernus 4s Pradinė kaina: 20m Ar domina mainai? Kokie?:- Transporto aprašymas:inf 11gimtadienis 4s proginis automobilis. Vaizdinė medžiaga, kurį suteiktų daugiau informacijos apie transportą:
  9. Jei dar bus iki rytojaus ppk imesiu ir aš irodymus🙂 laikas naikinti tokius is spec
  10. Anketos šablonas: 1. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje:Big_Dadyy 2. Kiek laiko užtrukote:neskaičiavau bet gal 1h 3. Papildomas komentaras: neatsimenu kada esu piešes tai norejau prisimint tikėjaus geriau bus bet... svarbu sudalyvauti! 4. Jūsų piešinys (pageidautina per Part.lt Ar kita svetaine):
  11. Mainom į turismo 12gimtadienio turėk omenį😉
  12. Jūsų Vardas_Pavarde: Big_Dadyy Skaičius kurį renkatės [0 - 50]: 34 Jei turite iki 150'000XP, pateikite patirties įrodymus (jei daugiau, palikite tuščią eilutę) :
×
×
  • Kurti naują...