Jump to content
Ieškoti
  • Daugiau nustatymų...
Rasti rezultatus, kurie...
Rasti rezultatus...

Prisijungę žaidėjai: 0 / 0

Versija:


Mister_Tedis

Nariai
  • Pranešimai

    3.815
  • Užsiregistravo

  • Laimėtos dienos

    30

Mister_Tedis paskutinį kartą laimėjo Rugsėjis 24 2019

Mister_Tedis turi geriausiai pripažintą turinį!

Reputacija

3.331 Forumo dievas

Apie Mister_Tedis

  • Rangas
    • Tedžiukz •
  • Gimtadienis
    2001.05.23

Žaidimo duomenys

  • Administratorius:
    3 lygio
  • VIP:
    PREMIUM
  • Darbas:
    Nenustatyta
  • Patirtis:
    /topai > XP
  • Pinigai:
    Neturiu
  • Tr. priemonės:
    Sandking, Bloodringer, HRA, Journey

Kontaktai

  • Facebook:
    Kam reikia tas turi

Profilio informacija

  • Vieta:
    Klaipėda <3
  • Lytis:
    Vyras

Paskutiniai lankytojai

88.438 profilio peržiūros

Apie mane

• Sveikas (-a) atvykęs (-usi) į Tedžio profilį. •

j5kaX6i.png

Apie mane :

Taigi, sveiki visi, kas skaitote mano profilio informaciją... man yra 18 metų. Į šį serverį, pirmą kartą atėjau - 2013.10.29 - nuo tada čia ir pasilikau. Esu užsibrėžęs daug tikslų, ir po biškį kiekvieno iš jų siekiu.

j5kaX6i.png

Užimtos vietos :

Radistų direktoriaus 2vietą.:

 


Mister_Tedis- Stebėjimo metu dirbai medikuose ir aktyvumas buvo pats geriausias iš visų kandidatų. Anketa atitiko keliamus kriterijus. Idėjos man pasirodė naujos, viskas buvo aprašyta trumpai, bet aiškiai, ypač nustebino dosnumas, kurį paminėjai aprašydamas algų idėją, tačiau norint tapti direktoriumi idėjų reikėtų daugiau. Didelis minusas, kad nesirodai ,,Team Speak programoje'', tai lėmė tavo vietą tarp kandidatų, bet nenusimink ir siek savo tikslų atsižvelgdamas į kritiką. Sveikinu su 2 vieta.

 

 

 

Medikų direktorius 2vietą.:

 

Mister_Tedis-Žmogus, kuris serverio aukštumų nesiekia, bet vis pabando savo jėgas atrankose į ramių darbų direktorius. Pastarąjį laiką dirbai teisėsaugoje ir aktyvumas tavo buvo tikrai geras. Aš manau, kad tikrai galėtum direktoriauti, bet čia slidus reikalas, kadangi dažnas žaidėjas kabinasi prie tavęs ir įvairiomis aplinkybėmis bando pakenkti, o norint būti direktoriumi privalumas nesipykti ir palaikyti gerus santykius tarpusavyje. Ateičiai to ir norėčiau tau palinkėti ir skiriu 2 vietą ligoninės direktoriaus rinkimuose.

 

Policijos departamento direktoriaus rinkimai 2 vietą.

Spoiler

img%5D

Anketa | Asmuo sukaupęs tikrai nemažą patirtį būtent Policijos firmoje, žinoma tai neparodo ar kaip vadovas būsi geriausias, tačiau nurodo tai, kad darbą tikrai jau perpratęs esi. Apie savo patirtį papasakojai, turėjai šiek tiek galimybės pavadovauti, tačiau atrodo nevisai sekėsi išbūti dėl to, kad direktoriai netekdavo savo pareigų. Pats šių pareigų siekimas pagrįstas noru iškelti teisėsaugą. Yra ir noras aktyviai naudoti “TeamSpeak” programą, tačiau po vestos praktikos kyla abejonių ar tai tikrai tiesa. Nes juk visada manau norėtųsi panaudoti visus galimus savo pliusus. Pavaduotojo pasirinkimas kaip pats sakai, būtų gerai apgalvotas ir tikrai neskubus. Prie idėjų priskyrei veiklas, tačiau tai nėra idėja, tai yra tai kas ir taip pastoviai turėtų vykti. Idėjos būtų labiau tai kas pagelbėtų paįvairinti patį darbą ir nebūtų tai kas savaime suprantama. Tikslus išsikėlei tokius, kad nori suaktyvinti visą teisėsaugą, aktyviai vesti veiklas, apmokymus ir kitą kas būtų naudinga supažindinti darbuotojus su darbu. Realiai pati anketa yra nebloga, tačiau jaučiasi toks mėtymasis ir galbūt ne visiškas suvokimas. Bet apskritai mintys ir paskatos yra teigiamos ir ganėtinai tinkamos šio darbo sričiai.

Praktika | Nustebau kai asmuo nusprendė praktiką į Teisėsaugos direktorių vesti be “TeamSpeak” programos, kadangi pati programa tuo metu buvo užlūžus, net perklausiau ar tikrai nenori palaukti. Tačiau atsakymas buvo, kad ne ir šiuo metu pats nenaudoja šios programos, o tai man iš karto kelia klausimą “Ar tikrai asmuo būdamas direktoriumi naudos šią programą ir taip gerins Teisėsaugos darbą?” ir man pačiai atsakymas yra, kad šiek tiek abejoju. Praktika vyko patylomis kadangi be “TeamSpeka”, prasidėjus praktikai kaip tik buvo prasidėjęs narkotikų sandėlis ir buvo pajudėta į jį. Pradžioje jautėsi tikras pasimetimas, nusiteleportavus į vip zoną, tarsi pasimetė, nieko nedarė, nors patys narkai jau vyko. Pats procesas vyko principu “miršti - pasiimi ginklus - vyksti į sandėlį” ir taip ratu. Tačiau didžiausia problema buvo, kad nenaudojant “TeamSpeak” nėjo suvaldyti tinkamai darbuotojų ir nors jie susirinkdavo, tačiau viskas vyko visiškai netvarkingai. Žinoma narkotikai užėmė ir nemažą dalį pačios praktikos, kas sumažino galimybę parodyti kitus savo sugebėjimus. Pagaliau pasibaigus narkotikams, buvo susirinktą į bazę ir ten visi sulipo į darbinę ir pajudėjo į treniruočių zoną. Pakeliui į vietą, Policija buvo užpulta klanų ir neatsilaikė, teko vėl susirinkti ir galiausiai nuvykti į treniruočių zoną su sraigtasparniu. Ten vėl buvo visi apšaudyti ir buvo nuspręsta susirinkti į bazę ir ten daryti tai ką buvo norima daryti treniruočių zonoje. Garaže buvo sudėtos kliūtys kaip į ringą ir buvo duodama šaudytis 1x1, taip patikrinant šaudymo sugebėjimus. Po viso to, praktika buvo baigta. Iš tikrųjų net ir nenaudojant “TeamSpeak” programos (ką visada laikysiu klaida ypatingai Teisėsaugoje), buvo galima padaryti daugiau, pasirodyti geriau. Praktika švelniai tariant buvo ganėtinai prasta, visiškai nesukontroliuota, pasirinkti veiksmai nedavė naudos ir neparodė to, kad pas kandidatą būtų tinkami sugebėjimai sukontroliuoti šią firmą. Ši praktika parodė man koks turi būti mano pasirinkimas ir tai tikrai nesi tu. Galbūt turi potencialo, tačiau nesugebėjai to parodyti, todėl padėkosiu, kad dalyvavai ir linkiu siekti savų tikslų toliau.

Spec. Pajėgų direktoriaus rinkimai 2vietą. 

Spoiler

B86DRLY.png

A
N
K
E
T
A
Asmuo turintis mažiausiai patirties Spec. pajėgose iš visų pildžiusių, tačiau vis gi nepabūgai ir rizikuoji. Tik neseniai dalyvavai Policijos direktoriaus rinkimuose ir šiuose rinkimuose matydama, tiesiog tikiuosi, kad labai nori užimti direktoriaus pareigas Teisėsaugoje, o ne tiesiog gauti pareigas. Tą dalį apie tavo pasiekimus, nukopijavai nuo savo Policijos anketos, tai nieko naujo (nesakau, kad tai katastrofiškai blogai, bet tai rodo nebandymą tobulėti ir pasimokyti iš buvusių klaidų). Save mini kaip Teisėsaugininką, esi ištikimas jai, tačiau pareigų nesi turėjęs joje. Pats šios firmos direktoriaus pareigų pasirinkimas yra dėl to, kad daugiau galimybių yra nei Policijoje? Tačiau juk bandei ir ten, beje neseniai. Tai ar tikrai tai yra viena iš tų dėl ko pildai ir šiuose rinkimuose? Skirtumai išskirti gana tinkami ir parodantys kokių pranašumų turi Spec. pajėgos. “TeamSpeak”svarbą supranti, tačiau pats nepastebėjau, kad būtum labai mėgėjas jį naudoti, aišku pasiekus pareigas, galbūt tai būtų kitaip. Bendradarbiavimo klausimu, žinai ką reikėtų daryti, kad sustiprinti Teisėsaugą ir visos jos bendradarbiavimą, tai yra gerai ir turi potencialo. Pasiūlymai žaidėjams daugmaž tokie kokių galima tikėtis, nėra kažko naujo, bet tai taip pat galėtų būti naudinga pačiai firmai ir darbuotojų darbo įvairovei. Savo firmos vizijos nelabai pateikei, gaila. Tikslai paprasti, naudingi, bet juose nėra išsikelto nors kažkokio iššūkio, kad vis būtų bandymas to siekti ir dėl to kovoti. Pavaduotoją rinktumeis atsakingai, turi neblogus kriterijus tam, tik reikia ieškoti ir tokio, kuris turėtų užsidegimą kovoti su nusikalstama puse. Anketa nebloga, galiu susidaryti vaizdą koks yra tavo požiūris, nors nesidžiaugiu dėl tos nukopijuotos dalies, nes iš to nieko naujo nesužinojau. Yra lyg ir tas noras vadovauti Teisėsaugai, tik įdomu ar ta motyvacija tikrai tokia didelė, kad būtų kabliukas vis kovoti ir nepasiduoti?
P
R
A
K
T
I
K
A
Pirmiausia buvo visiems nurodyta išeiti į lauką, ten visiems buvo pasakyta pasiimti buffalo ir susėsti po du į transportą. Iš ten nuvykta į treniruočių zoną, kad joje pravesti praktikos pradžią. Buvo norima išmėginti sugavimą ir ištraukimą iš transporto, asmenys buvo surikiuoti, buvo suskirstytos komandos ir paaiškinta kaip ir kas turėtų vykti. Tačiau atvyko klanai ir paskelbė Treniruočių zonos užgrobimą. Taigi teko pakovoti, žinoma kritus vėl buvo susirinkta ir taip toliau bandoma išvalyti Treniruočių zoną. Buvo pasitelkiami sraigtai, bet iš jų naudos buvo mažai, taip pat vienu metu per pačio vedančiojo kaltę mirė visi kurie buvo sraigte ir taip teko rinktis visiems iš naujo. Nepavykus išvalyti treniruočių zonos, buvo paskelbtas grobimas “Cobroje”, todėl buvo vykstama ten. Ten taip pat nelabai sekėsi, išvalyti klaniškių nepavyko. Po šios dalies, klanai nusprendė padaryti užpuolimą Policijos departamente ir ten vėlgi sekėsi prastai, niekaip nepavyko išvalyti ir galiausiai Klanai atsitraukė. Ir kadangi pasibaigė praktikos laikas, tai ir buvo paskelbta praktikos baigtis. Kaip ir prieš tai buvusio kandidato minusas tas, kad labai trūko vadovavimo. Apskritai ir to bendravimo, žodžio trūko pačioje “TeamSpeak” programoje, labai girdėjosi kiti, kas neleido ir tau pačiam galbūt atsiskleisti, o gal tiesiog trūksta dar patirties vadovavime. Labai jautėsi pasimetimas, nežinojimas ką tiksliai reikėtų padaryti, taip pat realiai nei vienas veiksmas nepavyko į Teisėsaugos pusę, kas ganėtinai gaila. Taip pat buvo įvykis su rakinimais prie pat užgrobto pastato ir tavo žodžiai, kad čia viskas okey su tuo, tačiau tai nėra okey ir taip tikrai neturėtų būti. Realiai galėčiau sakyti, kad su praktika sunkiai sekėsi.

j5kaX6i.png

Pasiekimai :


Buvęs SPD darbuotojas nuo 2014-12-27 iki 2015-02-16 [Direktorė: Deimante_Miela]
Buvęs Ginklų prekeivių pavaduotojas nuo 2015-02-16 iki 2015-03-23 [Direktorius Phillip_Morriss]
Buvęs Mechanikų pavaduotojas nuo 2015-04-01 iki 2015-04-04 [Direktorius Edvinas_Peciura] [Nušalintas nuo pareigų direktorius] 
Buvęs Radistų pavaduotojas nuo 2015-05-25 iki 2015-05-26 [Direktorius Armani_Gold] [Nušalintas nuo pareigų direktorius]
Buvęs Radistų pavaduotojas nuo 2015-07-07 iki 2015-07-13 [Direktorius Martin_Colt] [Atsisakė savo pareigų]
Buvęs Medikų direktorius nuo 2015-09-27 iki 2015-10-31 [DPi Fred_Ronghetti]
Buvęs Taksi direktorius nuo 2018-08-03 iki 2018-10-28 [DPi Liepsna_Fire ir James_Makar]
Buvęs Nemokamas administratorius nuo 2018-10-28 iki 2019-09-01
Buvęs VIP prižiūrėtojas nuo 2018-10-28 iki 2019-03-08 
Buvęs Spec. pajėgų pavaduotojas nuo 2018-11-15 iki 2018-11-26 [Direktorius: Aurimas_Quattro] [Atsisakė savo pareigų]
Buvęs SPD darbuotojas nuo 2018-11-26 iki 2018-12-13 [Direktorius Dyglas_Fingeris]

Buvęs EPi pavaduotojas nuo 2018-12-15 iki 2018-12-23 [Direktorius: Duff_Silva] [Atsisakė savo pareigų]
Buvęs EPi direktorius nuo 2018-12-23 iki 2019-04-08 [DPi: Einaras_Bmw/Max_Tosha]
Buvęs TeamSpeak moderatorius nuo 2018-12-25 iki 2019-04-09

Išrinktas 2018 metų valdžios atstovu 2019-01-30
Buvęs Administratorių prižiūrėtojas nuo 2019-03-08 iki 2019-04-09
Buvęs TeamSpeak Vyr. Moderatorius nuo 2019-04-09 iki 2019-08-16
Buvęs Direktorių prižiūrėtojas nuo 2019-04-09 iki 2019-08-16
Buvęs Globalus moderatorius nuo 2019-07-10 iki 2019-09-01
YRaCznC.png

4.png

-
j5kaX6i.png
Administratoriaus statistika :


Iš viso padėta :
1960.
Padaryta eventų : 700. Visi neskaičiuojimi :D
Gauta pagyrimų : 15.
Surenkta didžiūjų konkursų/renginių : 2.

j5kaX6i.png

Gerbiami žmonės :

Būs pildomas sarašas!

j5kaX6i.png

Toks thug life:
7cQVXlq.jpg?1

j5kaX6i.png

Su projektu nuo - 2013.10.29 !

Teisės saugomos @

Mister_Tedis

@ Tedis.

j5kaX6i.png

×
×
  • Kurti naują...