Jump to content
Ieškoti
  • Daugiau nustatymų...
Rasti rezultatus, kurie...
Rasti rezultatus...

Las-Venturas.LT | 0.3.7 klientas

Prisijungę žaidėjai: 0 / 200

Versija: LV 7.7.7


Mister_Republic

peikiu project_ekko

Rekomenduoti pranešimai

Anketos šablonas

1. Jūsų Vardas_Pavardė:mister_Republic
2. Kaltinamo asmens Vardas_Pavardė: project_ekko
3. Kokį netinkamą įtarimą jums uždėjo?: veze i jail nors turejo man bauda duot ir sako kad uz teisesaugos trugdyma bauda neprivaloma nors as niekur nerandu kad uz teisesaugos trukdyma bauda neprivaloma dar bsk irdm:

  1. Pareigūnai privalo suteikti baudą iki 30 įtarimo, nebent nusikaltėlis buvo įtartas už Teisėsaugos užpuolimą. Asmenims nemokantiems baudos po 3 siūlymų - bauda neprivaloma. Asmenims už pasikartojančius pažeidimus bauda neprivaloma. Asmenims baudos išrašymas Komendanto valandą neprivalomas. Asmenims priklausantiems Ginklų prekeiviams ir karo tipo Klano nariams neprivalomos.


4. Įrodymai patvirtinantys netinkamo įtarimo uždėjimąhttps://imgur.com/a/3YEUJUq

 

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Pasikartojantys pažeidimai, šiuo atveju Garbės ir Orumo pažeidimas (t.y. įžeidinėjimai). Vieną kartą gavai baudą, kitą kartą papildomai buvai įspėtas už Trukdymą dirbi (pasikartojantis pažeidimas), baudą duoti neprivalėjau.

  • Pareigūnai privalo suteikti baudą iki 30 įtarimo, nebent nusikaltėlis buvo įtartas už Teisėsaugos užpuolimą. Asmenims nemokantiems baudos po 3 siūlymų - bauda neprivaloma. Asmenims už pasikartojančius pažeidimus bauda neprivaloma. Asmenims baudos išrašymas Komendanto valandą neprivalomas. Asmenims priklausantiems Ginklų prekeiviams ir karo tipo Klano nariams neprivalomos.

 https://imgur.com/a/vPCfXUd

 

Ačiū už papeikimą. 🚨

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Papeikimas atmestas.

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites
Svečias
Ši tema yra užrakinta.
×
×
  • Kurti naują...