Jump to content
Ieškoti
  • Daugiau nustatymų...
Rasti rezultatus, kurie...
Rasti rezultatus...

Prisijungę žaidėjai: 0 / 0

Versija:


James_Hardenoks

Nariai
  • Pranešimai

    34
  • Užsiregistravo

  • Paskutinis apsilankymas

Reputacija

20 Pradedantis siekti tikslų

Apie James_Hardenoks

  • Rangas
    Užsiregistravęs

Paskutiniai lankytojai

515 profilio peržiūros
  1. Neatsimenu gal ir esu Niekad neesu gaves ban uz cytus
  2. tigi seni ikeliau irodymus jog ne su zvejybos botu zvejoju tavo /afkbotas iki gyvo kaulo jau trugdo padarei /nuzudyti nepagavai tai pusk kuo toliau netrugdes nes atsibodai viskas matosi mano video kaip as ir chatinu ir mirdamas ligoninei dar zuvi bandau istraukt tik gaila niekas neuzkibo.
  3. 2. zvejybos botas /zvejoti parasys visalaik vienodu laiku kaip jis bus nustatytas ar kas 10 ar kas 11 ar kas 12s. taip kad tu net nezinai kaip pagauti zvejybos bota todel tu gal jo negaudyk
  4. Nu tai ka pradedam ? Visu pirma tai zvejybos bota kuris yra dabar paplites sitam srw nuo ne zvejybos boto atskirti yra taip super lengva kad jus net nesuprantat taciau musu puikiai cyteriu gaudymo administracijai nepakanka proto. kame reples ?? pirma zvejybos botas niekada nepaspaus po /zvejoti y ar space netycia iskart. t.y pazejus video kur pagautas zvejybos botas jis speja sustoti pries parasydamas /zvejoti as nespejau as tiesiog spaudinejau y ir variau su rutuliuku i man pohui bet inase yra aklas kaip bato aulas ka padarysi visokiu yra visokiu reik https://gyazo.com/157cf419c1e42bfdda38df29b2b42386 https://gyazo.com/80e4852c491c1657a35ba55a973f929a Na o cia mano perliukui Arijui_Inase su gimimo diena
  5. 1. Jūsų slapyvardis: James_Harden2. Administratoriaus slapyvardis: Arijus_Inase3. Administratoriaus nusižengimas: Nepagristas banned + afkbotas tycinis trugdymas. kame situacija panaudojas /nuzudyti supratau kad bandys pagauti jis mane dar kart todel paemiau ir pradejau zvejot tarsi botas kame esme jis man tycia trugdo ir kenkia zaisit jis man yra 0 vietooj todel net neketinu bendraut su juo chate jo afk botas jau atsibodo iki gyvo kaulo neturi jis ka veikt. + kai nuzude dar matot traukiau zuvi tai bbz galvojau gal dar eis ligoninei zvejot P.s idemiai pazekit video jog ligoninei dar ejo traukt zuvi taciau nieko nepagavau bandziua dar 2 kart taciau nebeleido. jei del sito as botas tada karves moka skraidyt + esi jau skoloj 2 auksinius nes manau vel traukiau auksini bet nuzudei.4. Vaizdinė medžiaga patvirtinanti asmens kaltumą:
  6. čytas, žvejybos botas viskas aiškiai video matosi suprasi manau Tosha. o tu garantuotas ? siuo savo teiginiu ?
  7. 1. Jūsų slapyvardis: James_Harden2. Administratorius slapyvardis: Arijus_Inase3. Užblokavimo priežastis: cytas. nros cytu neturiu gal 2 metus.4. Vaizdinė medžiaga:
  8. naudok pirma afkbotas ar chata ne /nuzudyti iskart. p.s laukiu auksinio lagamino nes tuo metu ji traukiau.
  9. tai jeigu as isjungsiu kaip tu nuzudydamas mane pagausi ? same shit 0 IQ jei sedziu prie pc ir zvejoju tai ar tu afkbotas ar nuzudyti pagausi taspats bus jeigu tipo ALT + TAB isjungsiu.........
  10. 1. Jūsų slapyvardis: James_Harden2. Administratoriaus slapyvardis: Arijus_Inase3. Administratoriaus nusižengimas: /nuzudyti be paskirties, manau jei gaudai ale kad botas , tai pirma panaudok ? amm /afkbotas ? ar bent chata?. dba pisai iskart /nuzudyti be visiskai jokios paskirties + dar pats atejai i srw o as dar /vch chatinu tai ? wtf?, prasau atlygint zala tuo metu esu 120 procentu uztikrintas traukiau auksini lagamina4. Vaizdinė medžiaga patvirtinanti asmens kaltumą:
  11. manau jei bandai pagauti su botu tai pirma reiktu i chata parasyt ka nors ar jis yra ir t.t nes iskart panaudojus nuzudyti nesamone o ka zinai gal jis lagamina butu istraukes. biski galvok su galva.
  12. hmmm Nauja taisykle ? - neleisti baninti jeigu turi bent koki moda ar cleo ? manau nebebutu free banu jei esi adminas ir banini defaultinis gta ? geriausias sprendimas?
  13. 1. Jūsų slapyvardis: James_Harden2. Administratoriaus slapyvardis: Arijus_Inase3. Administratoriaus nusižengimas: Nepagristas banas.4. Vaizdinė medžiaga patvirtinanti asmens kaltumą:
  14. Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: James_Harden Pagerinto rekordo skiltis [Serverio, forumo]: Serverio Kurį rekordą pagerinote?: Asmuo seniausiai užsiregistravęs serveryje Asmuo turintis daugiausiai bendros teisėsaugos darbo patirties - Asmuo turintis daugiausiai policininko darbo patirties - Asmuo turintis daugiausiai spec. pajėgų nario darbo patirties- Asmuo uždirbęs daugiausiai pinigų į algą (/alga) - Rekordo įrodymai:
  15. NES Crazy naudojo neleistinas programas, o IGNAZ naudojo neleistinas programas. Tai taip ir gavosi, kad vienas atblokuotas, o kitas užblokuotas. abu naudojo neleistinas ? o vienas tik gavo ban tai pagalvok logiskai ka rasai durniau
×
×
  • Kurti naują...