Jump to content
Ieškoti
  • Daugiau nustatymų...
Rasti rezultatus, kurie...
Rasti rezultatus...

Las-Venturas.LT | 0.3.7 klientas

Prisijungę žaidėjai: 5 / 200

Versija: LV 7.7.7


Deimante_Miela

Išrinktas naujas Armijos Direktorius.

Rekomenduoti pranešimai

40b228e67426fd1c2ab802c5f21b0d83234.png
 

 

Sveiki, kaip žinote šiuo metu yra laba sunku teisėsaugai ,nes net dviejų teisėsaugos sričių  nėra, tiesa pasakius dabar jau turėsime nauja Armijos Direktorių, kuris tikiuosi, kad „š“ nemals ir savo pareigas eis rimtai nusiteikęs darbui ir neskaitant, kad yra vasara sugebės išlikti aktyvus ir atsakingas.Armija yra laba svarbi teisėsaugos sritis, todėl mes  t.y. DPI tikrai norėtumėme, kad Direktorius tikrai ilgai ir atsakingai eitu pareigas.

 

Apie anketas:

 

Anketų : 10
Kandidatų:3


Anketų nebuvo tikrai daug, tačiau ir tai kaip kurie nesugeba atskirti  žalios spalvos nuo raudonos, radome viena anketa kopijuota, bet tai paminėsime per  FTB Direktoriaus rinkimus, tegu dabar lieka tai paslaptyje.Anketų stiprių nebuvo daug, bet 3 vis dėl to išrinkome ir gal būt mūsų sprendimas tikrai visiems nepatiks, bet mes abu t.y. aš ir Madd_Dogg  priėmėme kartu ir mūsų nuomonės sutapo.



Felipe_Sanchez- tavo anketa pas mus pateko prieš pat atrankai baigiantis , kaip sakoma įšokai į paskutinį vagoną .Anketas kiek esu pastebėjus tu rašyti tikrai moki ir idėjų visuomet turi daug, kaip matau , kaip kurios tikrai vertos dėmesio, gal būt ne visos yra įgyvendinamos.Sugebi įvertinti ir pripažinti savo klaidas, tai manau yra labai gerai.Praktika prasidėjo lengvu pasišaudymu, tiesa jo metu, kaip kurie darbuotojai per racija rašinėjo nelabai gražiai, bet iš tavo pusės nebuvo jokios reakcijos.Treniruotę nutruakė banko seifo grobimas į kurį mes vykome.Šio veiksmo metu trūko tvarkos ,o dirbant tokiame darbe, kaip armija tvarka turi būti, kaip pas „Tamsta vadą“, kaip kurie darbuotojai tiesiog net nelindo į banką, o važinėjo, ant mūsų mašinos stogo.Paskui vykome į Hotelį, kur buvo hotelio grobimo imitacija, laimi tą komanda, kuri dirba komandiškai, bet net komandų vadai nebuvo paskirti......Po to dar PD ofio grobimas į kurį mes vykstame, bet tvarkos tikrai nebuvo, kartais tu tiesiog dingadavai per grobimą ir vadovauti pradėdavo Donatas_Sabalynas.Iš tiesų tavo praktika buvo prastesnė už anketą ir joje man labiausiai trūko tvarkos ir darbuotojų klausymo. Šiandiena tau skiriame 2-3 vietą , nes abu mūsų akimis jūs lygiaverčiai.
 

Šis vetinimas yra parašytas Madd_Dogg, nes aš jo praktikoje nebuvau.


Impressible_Lauriz- Tavo anketa buvo nebloga. Praktiką nusprendei vesti žodiniu būdu, nes per TeamSpeak programą vesti atsisakei. Praktikoje nusprendei pasikviesti paprastus žmones, kaip sakant iš gatvės, išviso jų surinkai 7. Pradžiai nusprendei padaryti mini mankštelę, reikėjo bėgti paskui tavo vairuojamą automobilį, nubėge iki šalia vyriausybės esančio garažo, padarėme ten 1x1 šaudymasi, buvo šaudomasi iki šarvų. Buvai paliepes man nuvežti vieną žmogų ginklų, bet kadangi jis pasirodo neturėjo licencijos, išmetei jį iš praktikos, šioje praktikos dalyje man nepatiko eilinis treniruotės darymas, 1x1 ir bėgimas yra nieko naujo ir įdomaus, tokią praktiką galėtų atlikti eilinis pilietis. Tai pat nepatiko incidentas dėl vieno darbuotojo, kurį išmetei dėl to, kad jis neturėjo ginklų licencijos. Sekanti praktikos dalis: Buvo užgrobtas Jizzy klubas, bet vykstant jo grobimui nemačiau jokių instrukcijų, plano sudarymo, girdėjau tik tokius sakinius: "Rush", "Sustojam" ir pnš. Todėl šioje dalyje nebuvo nieko blatno. Sekanti praktikos dalis prasidėjo treniruočių zonoje. Buvom užpulti LSV klano, nustebau tik dėl to, kad nežinojai, kad juos galima  rakinti, taip pat galėjai visus juos įtarti už trugdymą teisėsaugos darbui bei šaudymą ir tada nušauti, bet tokių paliepimų nepastebėjau. Nušovus visus LSV klano narius, bandei padaryti mini užduotelė, reikėjo kuo greičiau nubėgti į boktštelį, kuriam buvai tu ir paliesti tave, už tai būtų buves atlygis. Šioje dalyje taip pat nebuvo nieko gero, kadangi toks treniruotės stilius buvo tik kaip eventas, bet ne kaip treniruotė. Taigi, norėčiau tau skirti 2-3 vietą.


 

Laurynas_Fix- anketa buvo viena iš geriausių,joje parašytas viskas trumpai ir aiškia, nerašant vien tam kad anketa atrodytų kiek galima ilgesne ir nebuvo pilstoma iš kiauro į tuščia. Bet paimti tave į kandidatus, bent aš tikrai turėjau abejonių, dėl tavo labai spalvingos praeities šiame serveryje, kuria  daugelis iš senesnių žaidėjų tikrai pamena , bet kaip sakoma nereikia gyventi praeitimi, o į viską žvelgti ateitimi. O dabar prieikime prie tavo praktikos, kuri tikrai buvo įdomi ir  visapusiškai naudinga dirbant armijoje.Pačioje praktikos pradžioje visiems paaiškinai, ką mes praktikos metu veiksime ir numatei tikrai daug, aš net pagalvojau, kad per valandą tiek nuveikti tikrai, neįmanoma, bet viską beveik padarei. Pradžioje buvo apmokymai, kaip  perimti  ginklų siuntą, ją nesunaikinat ir šaudymo įgūdžių lavinimas, bet esme turbūt suprato visi, tiesiog  tai truko neilgai, nes nutraukė mūsų treniruotę grobimas į kurį tu sureagavai greitai ir mes jau vykome ten, man patiko labai tai, kad tu visur tinkamai panaudojai oro transportą.Prie užgrobto pastato visiems paaiškinai, kokia taktiką naudosime ir grobimas mus pavyko.Treniruotę tesemiame toliau ir dabar buvo šuolis iš  cargobob ant stovinčio patrioto, kas nušoko gavo premijas, tai bus naudinga esant reikalui nusileisti prie užgrobto pastato.Po to  buvo dar vienas grobimas, bet nepavyko, bet visuomet buvo tariamasi, kaip atgrobti ir kovojama iki galo.Po grobimo nuvykome į narkotikų sandėlį ir ten buvo mokoma kaip efektyviau paimti narkotines medžiagas, manau tai tikrai pravers ateityje.Žinoma buvo vienas ir minusas, kaip buvo paskelbta, kad „Yaries“ daro Dm mieste tu nevažiavai, bet tikiuosi, kad kaip būsi Direktorius į tokius dalykus tikrai reaguosi. Patiko ir tai, kad Ts nebuvo užtildytas, tiesig pasakei, kad nori su visais bendarauti. Sveikiname tave tapus Armijos Direktoriumi ir tikiuosi ,kad nei DPI, nei visų serverio žaidėjų nenuvilsi ir linkime sėkmės.
 

Naujas Armijos Direktorius Laurynas_Fix
 

Su pagarba Deimante_Miela ir Madd_Dogg

 

 

 

  • Patinka 17

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Sveikinimai

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Sveikinimai

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Sveikinu

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Sveikinimai.

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Sveikinu.

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Sveikinu ! :)

  • Patinka 1

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Sveikinam, bet įdomi teisėsauga šiais laikais  ^_^

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites
Svečias
Ši tema yra užrakinta.
×
×
  • Kurti naują...