Jump to content
Ieškoti
  • Daugiau nustatymų...
Rasti rezultatus, kurie...
Rasti rezultatus...

Las-Venturas.LT | 0.3.7 klientas

Prisijungę žaidėjai: 2 / 200

Versija: LV 7.7.7


Monte_Gangga

Pasiūlymas teisėsaugai/GP

Ar pritariate idėjomis?   

13 nariai balsavo

  1. 1. Ar pritariate idėjomis?

    • Taip sutinku su viskuo.
    • Ne, nesutinku su viskuo
      0
    • Sutinku su keletu punktu, parašysiu apačioje.


Rekomenduoti pranešimai

Anketos šablonas:

Idėja teisėsaugai nr 1.

1. Kam skirtas pasiūlymas (Serveris, Forumas, Discord):  Serveris. 
2. Kuo ji bus naudinga (keletas sakinių): Papildoma veikla teisėsaugai. Turime papildomos veiklos, visuose darbuose, teisėsaugos reikėtų irgi nepamiršti.
3. Pasiūlymo ar idėjos išsamus aprašymas (kaip turėtų būti pakeista, kaip turėtų veikti)

  • Teisėsaugos atstovai kas 15min gautų iškvietimą į racija, kad prie tam tikro objekto/namo vyksta butinis konfliktas, muštynės ir pnš. Parašius komandą /kuriskvietimas, žemėlapyje pasirodytų iškvietimo vieta, į ją nuvykus reikėtų sulaikyti nusikaltėlį su komanda /sulaikyti ir pristatyti į policijos nuovadą. Už šį dalyką, būtų skiriamas papildomas atlygis. 

8KP7Kxw.png

Idėja teisėsaugai nr 2.

1. Kam skirtas pasiūlymas (Serveris, Forumas, Discord):  Serveris. 
2. Kuo ji bus naudinga (keletas sakinių): Visiems bus naudinga. 
3. Pasiūlymo ar idėjos išsamus aprašymas (kaip turėtų būti pakeista, kaip turėtų veikti)

  • Sujungti PD darbą su Spec pajėgomis. Esant tokiam žaidėjų skaičiumi reikėtų tiesiog sujungti darbus. Daug plėstis čia nereikia manau visi suprantat, ką turiu galvoje. 

8KP7Kxw.png

Idėja namų plėšimai.

1. Kam skirtas pasiūlymas (Serveris, Forumas, Discord):  Serveris. 
2. Kuo ji bus naudinga (keletas sakinių): Papildoma veikla tiek teisėsaugai tiek serverio žaidėjams. 
3. Pasiūlymo ar idėjos išsamus aprašymas (kaip turėtų būti pakeista, kaip turėtų veikti):

  • Nuo tam tikro laiko pvz nuo 16:00 iki 23:00 būtų galimą plėštis į namus. Kioskelyje reikėtų nusipirkti laužtuvą ar kažką panašaus. Nuvykus prie namo panaudoti komandą /lauztis, reikėtų suvesti tam tikrą skaičių kombinacija per tam tikrą laiką, iškart pradėjus laužtis į namus teisėsauga gautų iškvietimą į racija pvz : "Turtuolių gatvė 17 vyksta įsilaužimas į namą, teisėsauga turėtų bandyti nuskubėti sulaikyti nusikaltėlį, sėkmingai suvedus skaičių kombinacija nusikaltėlis gautų papildomą atlygį ( Atlygis galėtų būti, pinigai, narkotikai, kulkų skaičius ) Vietoje skaičių kombinacijos gali būti ir panaši sistema kaip ir su viešbučio rakinimu, tiesiog trumpesnį laiką reikėtų laukti prie durų, arba panaši sistema kaip su žvejojimu, kad tam tikru laiku reikėtų suspausti tam tikrus mygtukus. 

8KP7Kxw.png

 

Idėja Ginklų prekeiviams, klanams ir kt

1. Kam skirtas pasiūlymas (Serveris, Forumas, Discord):  Serveris. 
2. Kuo ji bus naudinga (keletas sakinių): Išimti GP darbą ir perleisti viską klanams. 
3. Pasiūlymo ar idėjos išsamus aprašymas (kaip turėtų būti pakeista, kaip turėtų veikti)

  • Patys manau suprantant, kad išrinkti gerą GP vadovą yra sudėtinga, paprastas žaidėjas neturintis tvirto užnugario geros komandos tikrai nesurinks, todėl prašau paskaitykite ką turiu sugalvojęs. Ir pabandom kartu nuspręsti viską. Idėja reikia šiek tiek gerinti dėl laikmačio ir pnš, tad galite drąsiai reikšti savo mintis ir nuomone . Idėja dėl Ginklų prekeivių darbo išėmimo. Išimti ginklų prekeivius ir padaryti ginklų platinimą klanų grupuotėmis. Kaip viskas vyks? TRV darbe galėtų atsirasti nauja skiltis krovinių gabenimo, tai būtų "Ginklų dalių reikmenys", jas pasikrauti vienoje vietoje, iškrauti kitoje, kaip ir visi kiti kroviniai. Klanai norėdami gamintis ginklus turėtų iš to taško kuriame trv vairuotojai prisatinėja ginklų dalių reikmenis pasikrauti tam tikrą kiekį priemonių ir nusivežti į bunkerį, kuris galėtų būti betkurioje Los Santos vietoje. Bunkeryje turėtų būti stalai ar staklės kažkas panašaus kur prie jų priėjus būtų galima paspausti tarkim mygtuką N ir uždėti ginklų gaminimo procesą tarkim : 60min gaminimo yra lygu 300dgl, 200sg, 800ak. ( Skačius galima keisti) Stalų skaičius taip pat galėtų būti 3 ar net daugiau. Bet kuriuo metu Teisėsaugininkai galėtų bandyti įeiti į bunkerį ir sutrukdyti gaminti ginklus klaniškiams, praėjus 60min, jeigu klaniškiai nenusiemą ginklų, o juo nuiima teisėsaugininkai užėmę bunkerį, juos tiesiog pasisavina patys arba automatiškai juos sunaikina. Taip vyktu karai ir tarp klanų ir tarp teisėsaugos, tada galėtų vienas klanas užsiimti bunkerį ir galbūt neįleidinėti kitų klaniškių ir vyktų karas būtent dėl to bunkerį kas jį valdo ir kas turi daugiausiai ginklų. Prie visų 3 ar 5 stalų gali gamintis net gi 5 tos pačios grupuotės nariai. 
  • Patinka 9
  • Naudinga! 3

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

pritariu idejoms visoms, papildymas is savo puses ka manau apie ginklu gamyba: tai, jog trv veztu reikmenis skaitytusi kaip ginklu gamybos reikmenu dezes, ir tarkim is vienos dezes gali pagaminti tam tikra kieky pasirinkto ginklo, tai galetu veikti kaip kokia zvejybos sistema, jog reikia laikyti ar spaudineti tam tikra klavisa tam tikra laika 
sekantis dalykas tai butu, jog jei atsitiktu taip, jog isnyksta gp darbas, manau butu saunu, jog kompencacija butu kazkokia iki to laiko dirbusiems ginklu prekeiviams, kadangi dingsta visa per ta laika sukaupta dstatistika, darbo patirtis, tai galetu konvertuotis i kai ka kito, pinigai, isskaidymas tolygiai darbo patirti ar kazka tokio
ginklu gamyba manau galetu vykti, kokiam nors sandelyje, del kurio turetu kovoti klanai, tarkim vienas klanas gaminasi, gali kitas klanas isiverst bandyt perimti gamybos procesa. pasigaminus ginklus juos reiketu pristatyti i klano tpk, ir juos issikrauti, per pristatymo laika dar turetu sansa teisesauga ar kiti klanai perimti busika ir persikrauti i savo, tik manau vietoj boxville butu saunu, jog pakeistu i kokia idomesne tr.priemone tarkim burrito ar kazka tokio manau butu galima sukurti kazka tikrai idomaus, kas pakeistu dabartine sistema - ginklu prekeivius kaip pagrindinius ginklu tiekejus serveryje, tikrai nera pati idomiausia sistema dabar padaryta tas deziu veziojimas krovimas iskrovimas, greit pabosta ta pati rutina
 

  • Naudinga! 1

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

ahueni pasiulymai, bet del paskutines idejos... Jei namu sistemos per tiek metu nepadare, galvoji tokia ideja padarys? Bet as tikrai uz...

  • Patinka 1
  • Haha 3

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Nu Rolandas, geru čia idėjų padavei.. Tikrai UŽ, dėl spec ir pd turbūt jau seniai reikėjo taip daryti.

  • Ačiū! 1

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Dėl GP naikino sutinku. Dėl ginklų gaminimo klanams kaip ir sutinku, bet reiktų patobulinimų ir viską apgalvoti. Sutinku su Ediyonii papildymu dėl gaminimo. Bet reiktų įvertinti ir taip jog jei užims gamybos sandėlį kažkuris klanas, kitas klanams gun automatiškai gautų tik iš zonų. Reiktų tokiu atveju sumažinti kulkų kainas ginklinėse, nes abejoju jog ir civiliams labai noriai klanai gun stumdys. Pats gaminimas manau turėtų trukti apie 30 min. Kaip ir grobimo max laikas. Visą tą laiką turėtų klanas gaminantis gun ginti sandėlį. Kulkų būtų gaunama tokiu santykiu - Deagle 2000 kulkų. SG 2000 kulkų. Gaminti ginklus būtų galimą tik tada jei to pačio klano yra bent 3 klaniškei on. Kitu atveju deagle bus belekiek serve ir ginklines išvis naikinti reiks.  

  • Naudinga! 3

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Užsiregistruokite arba Prisijunkite kad galėtumėt komentuoti

Jūs turite būti narys norėdamas palikti atsakymą

Susikurti paskyrą

Užsiregistruokite mūsų naujoje svetainėje

Registruotis

Prisijungti

Esate užsiregistravęs? Prisijunkite.

Prisijungti dabar
×
×
  • Kurti naują...