Jump to content
Ieškoti
  • Daugiau nustatymų...
Rasti rezultatus, kurie...
Rasti rezultatus...

Prisijungę žaidėjai: 0 / 0

Versija:


Laurynas_Joma

DIENRAŠTIS - LV TIMES #8 Linksmų Švenčių!

Rekomenduoti pranešimai

SP1x70c.png

Sveiki Kalėdų ir Kūčių sulaukę žaidėjai, po mažos pertraukėlės į forumo platybes yra paleidžiamas naujasis LV TIMES leidimas. Per šias kelias savaites įvyko daug įvykių ir Kalėdinių stebuklų, todėl šiame laikraštuke viską papasakosiu.

Nl6UlYv.png

Kalėdų rytą žaidėjus nustebino naujienos

Dalis projekto žaidėjų pavalgę Kūčių vakarienę nuėjo miegoti, kiti nuskubėjo į forumą, ten buvo paskelbtas Kalėdinis atnaujinimas. Temoje buvo rašoma, jog serveris kaip visada yra pasiruošęs švęsti didžiasias žiemos šventes. Tačiau šį laikotarpį ištiko kelios problemos: nuo pagrindinės miesto eglutės pradėjo kristi žaisliukai ir Kalėdų senelis veždamas dovanas, dalis jų pametė. Projekto savininkas prašo visų prisidėti prie žaisliukų gaminimo, žaisliuką gaminti galėsite /zaisliukas. Na, o Kalėdų senelis už tai, leis pasiimti dovanas, kurios buvo pamestos per pūgą.

Tačiau dar ne viskas. 10 laimingųjų gavo dovanų, kokių buvo užsiprašę laiške. Sveikinimai!

Per Kalėdų atnaujinimą buvo paskelbti 2 nauji Nemokami administratoriai. Naujas veidas Komandos rotacijoje @Porn_Star ir antrą šansą gavęs @Ernys_Myq.  Kaip seksis abiems įrodyti savo vertę Komandoje parodys laikas, iš tiesų, Kalėdos stebuklų metas.

Tema:

Nl6UlYv.png

Naujas, slaptas veidas Las-Venturas.LT serveryje

Gruodžio 20 dieną į serverį prisijungė @Slaptas_Zaidejas. Kas jis toks nežino niekas. Tik prisijungus į serverį ši nežinoma asmenybė pradėjo imtis iniciatyvos, aktyviai padeda projekto žaidėjams ir šiltai su jais bendrauja. Ar šis žaidėjas turi kažką bendro su @Max_Tosha parodys laikas. Galbūt artimiausiu laiku pateks į Komandą kaip @Global_Moderatorius.  

Nl6UlYv.png

SandKing pirkimas nepraėjo sklandžiai

Anksti ryte, 7 žaidėjai įvykdę visas /adventas užduotis laukė kol 12:00 galės nusipirkti SandKing automobilį. Pirkimas nepraėjo sklandžiai. Kaip skelbia www.69min.lt portalas įvykio metu @Dede_Osva vienu smugiu išjungė visus 6 žaidėjus, taip juos pasiųsdmas į Las-Venturas ligoninės traumatologinį. Kaip jis pats teigė, jo planai nebuvo atitolinti juos nuo SandKing automobilio nusipirkimo, tačiau sulyginti visų šansus laimėti. Dėje kiti 6 žaidėjai nesupratė jo žygdarbiško poelgio, parašė skundus prieš jį. Taip niekas ir nesužinojo kas gavo tuos 2 SandKing automobilius. Jei žinai komentaruose parašyk kam pavyko už labai mažą sumą nusipirkti šią retą mašiną.

Nl6UlYv.png

LV-TIMES redakcija dalinasi Kalėdinia dvasia ir šiam laikotarpiui tinkančia muzika.

Nl6UlYv.png

Linksmų didžiųjų žiemos švenčių, ramybės ir džiaugsmo jums linki LV-TIMES redakcijos vienintelis darbuotojas Laurynas_Joma

Nl6UlYv.png

Patiko? react_like.png

Laurynas_Joma © 2019

  • Patinka 4
  • Naudinga! 1

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites
Svečias
Ši tema yra užrakinta.
×
×
  • Kurti naują...