Jump to content
Ieškoti
  • Daugiau nustatymų...
Rasti rezultatus, kurie...
Rasti rezultatus...

Las-Venturas.LT | 0.3.7 klientas

Prisijungę žaidėjai: 0 / 200

Versija: LV 7.7.6


Mat_Himplin

Nariai
  • Pranešimai

    57
  • Užsiregistravo

  • Paskutinis apsilankymas

  • Laimėtos dienos

    2

Mat_Himplin paskutinį kartą laimėjo Lapkritis 6 2018

Mat_Himplin turi geriausiai pripažintą turinį!

Reputacija

216 Pripažintas

Apie Mat_Himplin

  • Rangas
    Narys

Paskutiniai lankytojai

5.920 profilio peržiūros
  1. naujos taktikos? http://prntscr.com/oskjd7

    be to gal kažkas turi pieštuko vidosą? draugas ieško

    1. Alcapone_Pablito

      Alcapone_Pablito

      už surastą video turite atsiskaityti 1rep

    2. Mat_Himplin

      Mat_Himplin

      arti, bet ne tas

    3. Kenny_Silver
  2. @Max_Tosha siūlyčiau tą tedį kažkokį nušalint, gadina servo reputaciją 

    1. Rodyti ankstesnius atsakymus  1 daugiau
    2. Mister_Tedis

      Mister_Tedis

      Patrinkime draugai rankomis iš ryžino atėjo. 

    3. Alcapone_Pablito

      Alcapone_Pablito

      @Mister_Tedis patikrintas dalykas toki šaibų neneša

    4. Mister_Tedis

      Mister_Tedis

      Reik tada kažko kitko 

  3. agirdi ką tu čia sugalvojai, kas tau leido palikti???

    1. Liepsna_Fire

      Liepsna_Fire

      Oho kokie žmonės xD

    2. Witch_Bitch

      Witch_Bitch

      Nerek, gerai(?) 

  4. legalizavimas padės projektui kuriame žaidėjų skačius nėra didelis, o projekto vietovė plati - važinėjimas tuščioje vietoje kurioje vos gali sutikti kažką nesistengdamas, įdomumas būna pažeistas, ypač jeigu ir taip matai tik 10m. nors ir dabar nėra legalus yra žmonių kurie naudoja ir aukščiau minėti argumentai kaip... gali būti totaliai ignoruojami, norėdamas asmuo ir taip naudos tokius "čytus", manau dėl viso projekto tobulinimo prarasti medžioklės event šito yra verta. Tai yra my personal opinion, manau ilgam laikui yra vertingiau legalizuoti name tag ir prarasti tokius neįtakingus š kaip medžiokles ar slėpynės, yra daug kitų veiklų/eventų kuriuos galit sugalvoti/daryti kurie gali būti įdomesni. nevertheless, sutinku su šituo - summarises the general opposition to this idea :
  5. Turiu nuojautą kad tavo greitas windows'ų perrašymas nebuvo švarus, ne pilnas perrašymas - ar išlaikiai senus failus? Tai gali sukelti problemas. Kitaip, kol negalėsiu pamatyti crash reporto negaliu tiksliai matyti kas vyksta, bandyk paprastus sprendimus: A: Pravalyti nenaudojamas programas/failus - totaliai patikrink savo kompiuterio turinį, panaudok anti virusines programas, pravalymų programas ir pats savarankiškai pravalyk. Tuo pačiu patikrink savo driverius. B: Švariai įrašyk gta su samp - įrašyk į naują direktoriją, be jokių modifikacijų ir nepamiršk nucrackinti gta, patikrink ar gta veikia be samp, C: Įsirašyk šitą failą per asi loader, kaip gausi crash jis suteiks išsamesnius crash reportus. Lauksim reporto.
  6. Klausimai Kokia Windows versiją Koks crash - išsamiau paaiškink kas įvyksta, parodyk Crash reportą Ar bandęs paprasčiausius crash sprendimus? T.y. kompiuterio restartas, SAMP bei GTA perrašymas, modifikacijų ištrinimas ir pnš.
  7. Paprasčiausiai tvarkingai ištrink ir įrašyk gta bei samp'ą. Manau problema yra dėl užsilikusių failų ar duomenų. Ištrink SAMP, ištrink GTA ir visus likusius failus. Įsirašyk GTA į naują direktoriją kur nėra buvęs GTA, įsirašyk SAMP ir patikrink ar veikia. Kaip ištrini žaidimą naudos orginalials ištrinimo programas.
  8. įdomu, kas tave laiko tokiu pozitiviu forume

    1. Rodyti ankstesnius atsakymus  1 daugiau
    2. Domas_Bartkus
    3. Arminas_Elegy

      Arminas_Elegy

      Naujasis Forumo Moderatorius - @Minde_Boss Sveikinimai ! :D 

    4. Minde_Boss

      Minde_Boss

      @Mat_Himplin, supranti visada ir visur esu pozityvus. Kam liūdėti ir kam būti piktam, jeigu galiu būti visada linksmas.

      @Arminas_Elegy, visai įdomiai būtų. 

  9. Variantai: A: Kompiuterio problemos - siūlyčiau patikrinti kiek yra vietos jūsų h. drive, jeigu mažiau nei 15 GB gali sukelti problemų su apkrovimu(tame diske, kur yra įrašyti Windows); RAM atminties bei CPU apkrovimas, jeigu yra virš 75% siūlyčiau žiūrėti dėl ko: pašalinės programos, netvarkytas kompiuteris (virusai, pats kompiuteris pilnas dulkių ir t.t.) ir galų galiausiai jūsų driveriai gali būti pasenę/blogos versijos, reikia atnaujinti. B: SAMP - jeigu problemos seniau nebūdavo ir tik neseniai prasidėjo taip darytis reikia pažiūrėti į jūsų paskutinius veiksmus, įrašėte modifikacijas - ištrinkitę, bet kokie pokyčiai įvykę su SAMP turėtų būti pašalinti (pagr. modifikacijos). Siūlyčiau dėl visko švariai perrašyti GTA su SAMP į naują direktoriją (tuo labiau į h. drive kur NĖRA įrašyti Windows), be modifikacijų ir pilnai veikiančias versijas. Pabandyti pažaisti bent 30 minučių be jokių pokyčių - jeigu problemų neiškils galite pradėti savo norimus pokyčius. Jūsų problemą sunku suprasti nes nėra lengva atpažinti problemos, per mažai informacijos iš problemos todėl negaliu suteikti tikslaus sprendimo. Sėkmės.
  10. Keletą klausimų ir prašymų... Ką turi omeny "freezina" - ar totaliai viskas nejuda, užstringa? Ar pats žaidimas užstringa bet garsai vis eina, čhat'as juda? Biški išsamiau paaiškink problema nes freezą nėra lengva atpažinti. Numesk foto arba visą informaciją iš kompiuterio informacijos (dešiniu klavišu ant Computer > Properties... IR iš Task Manager pasakyk koks pas tave būna CPU ir Memory usage kaip esi įjungęs sampą.)
  11. Nelabai tikiu kad nuo ENB tokia problema, nors ir modifikacijos tokią problemą gali padaryti - dažniausiai priežastis yra s0beitas ant piratuotų GTA. Keletą variantų: 1: Įsirašyk 'downgrader' kuris atkels tavo GTA į 1.0 versiją. https://gta-san-andreas-downgrade-patch.jaleco.com/ 2: Susirasti kitą GTA, iš kito šaltinio, kuris būtų švarus ir saugus nuo modifikacijų. 3: Susirasti kitą ENB kuris tokių problemų nekeltų.
  12. Naudinga pamoka bet come on, manau turėtum padirbėti su išvaizda. Atrodo lik iš notepad CTRL C + V. Suteikiu temų išvaizdos patobulinimo paslaugas - contact me.
  13. Mano manymų paprasčiausia priežastis būtų, kad ryšys tarp serverio hosto bei jūsų tinklo nėra stiprus, arba jį retkarčiais paveikia pašaliniai faktoriai kur jau jūs nieko nepadarysite. Šioje situacijoje ką galite daryti yra limituota, tačiau paprasčiausi interneto patobulinimo metodai gali padėti: 1: Naudoti ethernet kabelio prijungimą, ne WiFi. 2: Išjunkite pašalines programas/prietaisus kurie naudoja internetą. 3: Restartuokite savo routerį. Faktas yra kad ping pas jumis nėra baisus - 50 yra geras vidurkis, todėl galimai problemos kurią galėtumėte sutaisyti nėra.
  14. Siūlyčiau parodyti savo crash reportą, gali padėti atpažinti problemą. Pirmas dalykas, siūlau perkrauti kompiuterį (naturaliai, per Start), įjungti pirmiau GTA - jeigu veikia bandyk SAMP, jeigu ne - problema su pačiu GTA. Toliau seka kiti sprendimai. A: Pašaliniai faktoriai - Kartais kitos programos/failai gali pakenkti operacijom, tikslas būtų išjungti visas pašalines programas (naudojant Task Manager atrasi daugiau įjungtų programų), ištrynus pašalinius failus ir GTA direktorijos. Programos kaip Overwolf yra vienas pavyzdys. B: Švarus GTA - Turi ištrinti TOTALIAI GTA bei SAMP programas, visus failus ir modifikacijas. Perkrovus kompiuteri gali per nauja įrašyti GTA bei SAMP į naują direktoriją (svarbu), GTA turi būti švarus ir veikiantis, įrašyti SAMP ir bandyti paleisti jį.
  15. Atvirai, vardai kaip Little L bei muziką kuri yra sukurta aplink narkus toli tokių naujokų nenuveš. 'Repas' puse šūdo, baisiai cliche žodynas ir stilius. Norint tokio stiliaus dainas kepti reikia daugiau nei dažniausiai girdėtų žodžių, nėra jokio hit dainose. Produkcija basic, nieko blogo ir nieko gero bet pats repas viską gadina, kaip pavyzdys - pirmas vidosas - 0:35. Potencialas gal yra, jeigu turit noro ir laiko - why not? Darykit ką norit ir gal kažkas gero iš to ateis.
×
×
  • Kurti naują...